Tolvai Reni őszintén mesélt a Kállay-Saunders Andrással való kapcsolatáról

Tolvai Renáta Tolvai Reni Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig is nagy érdeklődés kísérte Tolvai Reni egy-egy új videoklipjét, aktuális megjelenését vagy épp a magánéletét. Az énekesnő most elárulta, mennyire zavarja a kritika, illetve a párkapcsolatáról is őszintén mesélt.

Igencsak megosztó visszajelzéseket kapott Tolvai Reni, mióta új videoklipje, a Get it debütált. Az énekesnő extrém szettekben tűnik fel a klipben és a dekoltázsát sem félt megmutatni, a rajongók legnagyobb örömére. Sokan azonban polgárpukkasztónak találják a klipet, amit az énekesnő nem tud hova tenni. „Olyan érdekes dolog ez, mikor kijövök egy új klippel mindig megkapom, hogy micsoda ruha, mennyire merész. Miközben mi, akik dolgozunk ezen nem találjuk ezt annak, egyszerűen ez magától jön. Egy nagy dekoltázs még mindig polgárpukkasztó az emberek egy részénél. Én viszont nem találom annak” – mondta a vasárnap látható Zenepostában Tolvai Reni, akit sokkal jobban zavar, amikor kizárólag a magánélete miatt kerül az érdeklődés középpontjába. „Nem bánt, hogy minél több dolgot szeretnének tudni a magánéletemről, de idegesít, hogy ha folyamatosan csak ezzel foglalkoznak. Andrással tudatosan, az elejétől fogva azon vagyunk, hogy a rajongóink figyelmét a karrierünkre összpontosítsuk, ne pedig arra, hogy egy pár vagyunk. Együtt maradtunk és együtt is maradunk, ez annak is köszönhető, hogy mindig is nagyon óvtuk a kapcsolatunkat. Ha nem így csináltuk volna, mindenki duettpartnerekként kezelne minket, mi pedig ezt nem akartuk. Mindkettőnknek megvan a saját karrierje” – árulta el a Sláger TV vasárnap látható adásában Tolvai Reni.

Tolvai Reni óvja a magánéletét Forrás: Instagram/tolvaireni

Dögös bikinis fotót tett közzé Nádai Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20190303-dogos-bikinis-fotot-tett-kozze-nadai-aniko.htmlA napokban ünnepelte kedvesével kapcsolatuk egyéves évfordulóját Nádai Anikó, és ennek örömére elutaztak pihenni. TV + Sztárok--Szívszorító posztban búcsúzik Hajdú Péter Koós Jánostól: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190303-szivszorito-posztban-bucsuzik-hajdu-peter-koos-janostol.htmlMegható bejegyzésben búcsúzott közösségi oldalán az elhunyt Koós Jánostól Hajdú Péter. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoMegvolt Curtis első fellépése a rehabilitáció ótahttp://www.life.hu/sztarok/20190223-megvolt-curtis-elso-fellepese-a-rehabilitacio-ota-drogelvono.htmlCurtis pénteken este az első fellépését is megtartotta a rehab óta. Erről meg is osztott egy videót az Instagram-oldalán. TV + SztárokOrigoAz Instagramon támadják Hajdú Péter új barátnőjét, Alföldy Annáthttp://www.life.hu/sztarok/20190223-az-instagramon-tamadjak-hajdu-peter-uj-baratnojet-alfoldy-annat.htmlA napokban derült ki, hogy Hajdú Péter újra szerelmes, kedvese egy 25 éves modell, Alföldy Anna. A tévés elmondta, a hír igaz, együtt vannak, de bővebben nem beszélt a kapcsolatáról. TV + Sztárok--MC Hawer és barátnője vették kézbe VV Zsuzsu karrierjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190223-mc-hawer-es-baratnoje-vettek-kezbe-vv-zsuzsu-valovilag-karrierjet.htmlMég egy hete sincs, hogy megnyerte a ValóVilágot Zsuzsu, máris hivatalos Facebook-oldalán hirdeti a fellépéseit. A lány útjának egyengetését az alkoholizmusból kigyógyult MC Hawer vette kézbe, amit sokan nem néznek jó szemmel. TV + SztárokOrigoEgyütt gyászol Vajna Tímea és Andy előző felesége, Cecilia Monghttp://www.life.hu/sztarok/20190221-egyutt-gyaszol-vajna-timea-es-andy-elozo-felesege-cecilia-mong.htmlBár Andy Vajna és első felesége, Cecilia Mong már több évtizede elváltak, később is jó kapcsolatot ápoltak. A Los Angelesben élő asszony most a második feleséggel, Vajna Tímeával együtt róhatta le kegyeletét az amerikai gyászszertartáson. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.