A rákból gyógyuló magyar modell, Szűcs Adriána mélypontjáról vallott

modell Szűcs Adriána rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rákból gyógyuló magyar modell mindig pozitív, de volt olyan pillanat, amikor megviselte a betegsége. Erről is vallott. 

Gyógyulása utolsó fázisához érkezett Szűcs Adriána, akinél másfél évvel ezelőtt diagnosztizáltak mellrákot. Azóta számos kemoterápiás kezelésen átesett, és meg is műtötték a modellt, most pedig ismét operációra készül.

Szűcs Adriána mélypontjáról vallott Forrás: Mokka

„Holnapután megműtenek, ez tényleg az utolsó lesz” – árulta el Adriána, akinek implantátumot fognak behelyezni a mellébe. A modell ugyanis az egészséges mellét is levetette, hogy csökkentse a rák kiújulásának kockázatát. Az operáció után azt tervezi, hogy még nagyobb erőbedobással segít a hasonló sorsú embereknek, átadja a saját tapasztalatait. Ugyan

Adriána nagyon pozitív és sugárzó személyiség, volt olyan pillanata a gyógyulási folyamat alatt, amikor mélypontra került.

A második kemoterápia után felszökött a láza, ami nagyon megviselte. „Úgy feküdtem le, ha nem kelek fel holnap, az sem baj. Ezután féltem is a következő kemótól” – árulta el Adriána, aki pszichológus segítségét is igénybe vette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.