A TV2 nem hosszabbított szerződést Berki Krisztiánnal: egy időre biztosan eltűnik a képernyőről műsorvezetőként a celeb

TV2 szerződés műsorvezetés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián több mint 4 évig szinte megszakítás nélkül szerepelt a TV2 csoport csatornáin. Az Édes Élet mellett a Fem3 Café műsorvezetőjeként is rendszeresen feltűnt. Ám lejárt szerződését tavasztól nem hosszabította meg a csatorna.

A TV2 csoport műsoraiban nem láthatjuk egy ideig Berki Krisztiánt, ugyanis lejárt szerződését nem kívánta meghosszabbítani a csatorna.

Berki Krisztián Forrás: Facebook/Berki Krisztián

„Berki Krisztián szerződése lejárt a csatornával, és a tavaszi műsorstruktúrában nem tervez vele a TV2 Csoport. Amennyiben a jövőben ismét képernyőre kerülne, idejében hírt adunk róla” – tájékoztatta a Borsot a TV2 sajtóosztálya.

Természetesen a rajongóknak is feltűnt a botrányhősből lett műsorvezető hiánya, akik Berki közösségi oldalán tették fel kérdéseiket az üggyel kapcsolatban. Így reagált a celeb:

„Én inkább a határidőnaplómat vezetem, egyelőre nem tervezek képernyős jelenléttel. Majd leszek, ne aggódjon senki, de nekem is kell egy kis szünet.”

Dokumentumfilmet készítene életéről Hosszú Katinka: így akarja magát közelebb hozni az emberekhezhttp://www.life.hu/sztarok/20190304-dokumentumfilmet-keszitene-eleterol-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka a könyvírás után dokumentumfilmet szeretne készíteni életéről. Elmondása szerint egy mélyebb hangvételű filmet szeretne, amiből jobban megismerhetik őt.TV + Sztárok--Pintér Tibor KERO-t kérte fel legújabb musicaljének rendezésére: "Zsenialitását, a Kossuth-díját nem vitatja senki."http://www.life.hu/sztarok/20190304-pinter-tibor-kerot-kerte-fel-legujabb-musicaljenek-rendezeserezsenialitasat-a-kossuthdijat-nem.htmlPintér Tibor Demjén Ferenc életéről készíti legújabb zenés darabját a Nemzeti Lovas Színházban. Rendezőnek pedig a botrányosan menesztett Kerényi Miklós Gábort választotta.TV + SztárokOrigoKönyvírás és családalapítás: ezek Tóth Gabi jövőbeli terveihttp://www.life.hu/sztarok/20190303-konyviras-es-csaladalapitas-ezek-toth-gabi-jovobeli-tervei.htmlAz énekesnő tele van tervekkel a 2019-es esztendőben is. Új dalokkal és egy könyvvel is készül az idei évben, de a családalapítás is a tervei között szerepel. TV + SztárokOrigoSzívszorító posztban búcsúzik Hajdú Péter Koós Jánostól: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190303-szivszorito-posztban-bucsuzik-hajdu-peter-koos-janostol.htmlMegható bejegyzésben búcsúzott közösségi oldalán az elhunyt Koós Jánostól Hajdú Péter. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoBorbás Marcsi majdnem felhagyott a tévézésselhttp://www.life.hu/sztarok/20190303-borbas-marcsi-majdnem-felhagyott-a-tevezessel.htmlNem indult könnyen Borbás Marcsi tévés karrierje, volt egy pont, amikor azon is elgondolkozott, hogy otthagyja a pályát. TV + SztárokOrigoVV Greg keményen beszólt Curtisnek, a válaszra sem kellett sokáig várnihttp://www.life.hu/sztarok/20190302-vv-greg-kemenyen-beszolt-curtisnek-a-valaszra-sem-kellett-sokaig-varni.htmlA Facebook-oldalán üzent Curtisnek VV Greg, aki szerint a rapper belőle és a másságból is gúnyt űzött. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.