Debreczeni Zita fotózott a szülőszobában Luxus Dalma szülésekor

Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória -
Smaltig Dalma szülés szülőszoba Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Smaltig Dalma elárulta, hogy ott volt vele a szülőszobán barátnője, Debreczeni Zita, aki fotókon örökítette meg a szülés pillanatait.

Smaltig Dalma igen meglepő dolgot árult el az RTL Klub reggeli műsorában. A luxusfeleség elmondta, hogy a szülőszobában az orvosokon és a párján kívül még a barátnője, Debreczeni Zita is ott volt a kamerájával, hogy lefotózza a császármetszés pillanatait.

Zita barátnőm nagyon szeret babákat fotózni és ő találta ki, hogy mi lenne, ha bejönne és oldalról megörökítené az egészet... Elkezdtünk gondolkodni, hogy hogyan közöljük az orvosokkal, megengedik-e... Mindketten rosszul vannak a vértől és egymást támogatták. Én ott feküdtem nagy hassal, azon izgultam, hogy úristen, mindjárt anya leszek, ők meg azon, hogy el ne ájuljanak. (...) Tomi leült a fejemhez, simogatott, Zita pedig fantasztikusan gyönyörű képeket csinált.”

Függőségek, amikről a kedvenc sztárjaink nem tudnak lemondani: Robert Pattinsonnak és Salma Hayeknek is vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190304-fuggosegek-amikrol-a-sztarok-nem-tudnak-lemondani-robert-pattinson-salma-hayek.htmlMindenkinek van függősége, olyasmi, ami nélkül fél embernek érezné magát, így nem meglepő, hogy a sztárok között is akadnak bőven olyanok, akiknek vannak addikcióik. A reggeli kávén vagy éppen a telefonfüggőségen túl akadnak igen bizarr szokások a hírességeknél, Salma Hayek például a szoptatás megszállottja... TV + Sztárok--A rákból gyógyuló magyar modell, Szűcs Adriána mélypontjáról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190304-a-rakbol-gyogyulo-magyar-modell-szucs-adriana-melypontjarol-vallott.htmlA rákból gyógyuló magyar modell mindig pozitív, de volt olyan pillanat, amikor megviselte a betegsége. Erről is vallott. TV + SztárokOrigoHat éve annak, hogy elcsattant az első csók Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter közötthttp://www.life.hu/sztarok/20190304-hat-eve-annak-hogy-elcsattant-az-elso-csok-weisz-fanni-es-ferje-hajmasy-peter-kozott.htmlWeisz Fanni és férje, Hajmásy Péter első elcsattant csókjuk hatéves évfordulóját ünnepelte. TV + SztárokOrigoPintér Tibor KERO-t kérte fel legújabb musicaljének rendezésére: „Zsenialitását, a Kossuth-díját nem vitatja senki”http://www.life.hu/sztarok/20190304-pinter-tibor-kerot-kerte-fel-legujabb-musicaljenek-rendezeserezsenialitasat-a-kossuthdijat-nem.htmlPintér Tibor Demjén Ferenc életéről készíti legújabb zenés darabját a Nemzeti Lovas Színházban. Rendezőnek pedig a botrányosan menesztett Kerényi Miklós Gábort választotta. TV + SztárokOrigoKönyvírás és családalapítás: ezek Tóth Gabi jövőbeli terveihttp://www.life.hu/sztarok/20190303-konyviras-es-csaladalapitas-ezek-toth-gabi-jovobeli-tervei.htmlAz énekesnő tele van tervekkel a 2019-es esztendőben is. Új dalokkal és egy könyvvel is készül az idei évben, de a családalapítás is a tervei között szerepel. TV + SztárokOrigoDögös bikinis fotót tett közzé Nádai Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20190303-dogos-bikinis-fotot-tett-kozze-nadai-aniko.htmlA napokban ünnepelte kedvesével kapcsolatuk egyéves évfordulóját Nádai Anikó, és ennek örömére elutaztak pihenni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.