Dokumentumfilmet készítene életéről Hosszú Katinka: így akarja magát közelebb hozni az emberekhez

Forrás: copyright by TSH photo/Tsh Photo -
dokumentumfilm Iron Lady Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka a könyvírás után dokumentumfilmet szeretne készíteni az életéről. Elmondása szerint egy mélyebb hangvételű filmet szeretne, amiből jobban megismerhetik őt.

Vitathatatlan, hogy Hosszú Katinka életére mindenki kíváncsi, nem véletlen, hogy könyvét is nagy érdeklődés övezte. Az Iron Lady ezúttal egy személyes hangvételű dokumentumfilmet szeretne készíteni, amelyből jobban megismerhetik a rajongók.

Hosszú Katinka a legnagyobb esélyes az év női sportolója díjra Forrás: copyright by TSH photo/Tsh Photo

„Ez a film egy mélyebb hangvételű mű lenne, amely nem csak egy évemet dolgozná fel. Nagyon sok minden történt velem az elmúlt időszakban, rengeteg dolog megfogalmazódott bennem, amit ki szeretnék adni magamból. Korábban a könyvírás is sokat segített, hiszen újra feleleveníthetem a velem történt eseményeket, jobban átgondolva le tudom vonni belőle a tanulságot”mesélte a Borsnak Katinka, aki azt is elárulta, hogy a legtöbb jelenetet Magyarországon vennék fel, de forgatnának Los Angelesben is, ahová egyetemre járt.

Pintér Tibor KERO-t kérte fel legújabb musicaljének rendezésére: "Zsenialitását, a Kossuth-díját nem vitatja senki."http://www.life.hu/sztarok/20190304-pinter-tibor-kerot-kerte-fel-legujabb-musicaljenek-rendezeserezsenialitasat-a-kossuthdijat-nem.htmlPintér Tibor Demjén Ferenc életéről készíti legújabb zenés darabját a Nemzeti Lovas Színházban. Rendezőnek pedig a botrányosan menesztett Kerényi Miklós Gábort választotta.TV + SztárokOrigoKönyvírás és családalapítás: ezek Tóth Gabi jövőbeli terveihttp://www.life.hu/sztarok/20190303-konyviras-es-csaladalapitas-ezek-toth-gabi-jovobeli-tervei.htmlAz énekesnő tele van tervekkel a 2019-es esztendőben is. Új dalokkal és egy könyvvel is készül az idei évben, de a családalapítás is a tervei között szerepel. TV + SztárokOrigoSzívszorító posztban búcsúzik Hajdú Péter Koós Jánostól: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190303-szivszorito-posztban-bucsuzik-hajdu-peter-koos-janostol.htmlMegható bejegyzésben búcsúzott közösségi oldalán az elhunyt Koós Jánostól Hajdú Péter. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoArnold Schwarzenegger is kiakadt Andy Vajna miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190302-arnold-schwarzenegger-is-kiakadt-andy-vajna-miatt.htmlA színész is kifejtette a véleményét azzal kapcsolatban, hogy az Oscaron nem emlékeztek meg Andy Vajnáról. TV + Sztárok--Dögös bikinis fotót tett közzé Nádai Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20190303-dogos-bikinis-fotot-tett-kozze-nadai-aniko.htmlA napokban ünnepelte kedvesével kapcsolatuk egyéves évfordulóját Nádai Anikó, és ennek örömére elutaztak pihenni. TV + Sztárok--A jelek szerint Curtis feleségül vette szerelmét, Krisztithttp://www.life.hu/sztarok/20190303-a-jelek-szerint-curtis-felesegul-vette-szerelmet-krisztit.htmlCurtis valószínűleg titokban elvette barátnőjét, Krisztit, aki már fel is vette a rapper nevét a közösségi oldalakon. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.