Exatlon Hungary: Drobina Norbert elmondta, min alapult a Dombi Rudolffal való konfliktusa

vita Exatlon Hungary Drobina Norbert konfliktus Dombi Rudolf kiesés sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Drobina Norbert távozott az Exatlon Hungary játékából. A férfi versenytáncosként érkezett a megmérettetésre, és volt egy nagy konfliktusa Dombi Rudolf olimpikonnal is. Erről rántotta le most a leplet. 

Egy félreértett kérdés vezetett ahhoz a konfliktushoz, amely Drobina Norbert és Dombi Rudolf olimpikon között alakult ki az Exatlon Hungary játékában.

A kieső Drobina a Mokkában elmondta, hogy a továbbiakban nem volt köztük vita, ő egyébként sem sértette meg az olimpikont, valószínűleg a szimpátia hiánya lehetett az ok. Drobina versenyátncosként érkezett a játékba. Mint mondta: szerette volna megmutatni, hogy bár a táncosokat nem tekintik ugyanolyan sportolóknak, mint más sportágak versenyzőit, mégis képes helytállni egy ilyen versenyben.

„Nagyon sok táncos írt nekem, és olyanok, akik tánccal szeretnének foglalkozni, hogy meggyőztem őket és megköszönik, hogy kiálltam a táncosok mellett” – mondta Drobina.

Justin Timberlake szívhez szóló poszttal köszöntötte feleségéthttp://www.life.hu/sztarok/20190304-justin-timberlake-szivhez-szolo-poszttal-koszontotte-feleseget.htmlJustin Timberlake feleségét, Jessica Bielt köszöntötte születésnapja alkalmából az Instagramon. Olyan csodás dolgokat írt szerelméről, hogy ettől bárki meghatódna. TV + Sztárok--Így néz ki Jennifer Stano, aki kivetette a mellimplantátumaithttp://www.life.hu/sztarok/20190304-igy-nez-ki-jennifer-stano-aki-kivetette-mellimplantatumait.htmlMélyen dekoltált ruhában indult bulizni Jennifer Stano. Az Insta-celeb a közösségi oldalakon lett híres. Nemrégiben kivetette a mellimplantátumait, most már láthatjuk, hogyan fest a hatalmas keblek nélkül. TV + SztárokOrigoDebreczeni Zita fotózott a szülőszobában Luxus Dalma szülésekorhttp://www.life.hu/sztarok/20190304-debreczeni-zita-fotozott-a-szuloszobaban-luxus-dalma-szulesekor.htmlSmaltig Dalma elárulta, hogy ott volt vele a szülőszobán barátnője, Debreczeni Zita, aki fotókon örökítette meg a szülés pillanatait. TV + SztárokOrigoA rákból gyógyuló magyar modell, Szűcs Adriána mélypontjáról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190304-a-rakbol-gyogyulo-magyar-modell-szucs-adriana-melypontjarol-vallott.htmlA rákból gyógyuló magyar modell mindig pozitív, de volt olyan pillanat, amikor megviselte a betegsége. Erről is vallott. TV + SztárokOrigoHat éve annak, hogy elcsattant az első csók Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter közötthttp://www.life.hu/sztarok/20190304-hat-eve-annak-hogy-elcsattant-az-elso-csok-weisz-fanni-es-ferje-hajmasy-peter-kozott.htmlWeisz Fanni és férje, Hajmásy Péter első elcsattant csókjuk hatéves évfordulóját ünnepelte. TV + SztárokOrigoFüggőségek, amikről a kedvenc sztárjaink nem tudnak lemondani: Robert Pattinsonnak és Salma Hayeknek is vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190304-fuggosegek-amikrol-a-sztarok-nem-tudnak-lemondani-robert-pattinson-salma-hayek.htmlMindenkinek van függősége, olyasmi, ami nélkül fél embernek érezné magát, így nem meglepő, hogy a sztárok között is akadnak bőven olyanok, akiknek vannak addikcióik. A reggeli kávén vagy éppen a telefonfüggőségen túl akadnak igen bizarr szokások a hírességeknél, Salma Hayek például a szoptatás megszállottja... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.