Függőségek, amikről a kedvenc sztárjaink nem tudnak lemondani: Robert Pattinsonnak és Salma Hayeknek is van

Robert Pattinson Mila Kunis Jessica Simpson sztárok Salma Hayek Taylor Momsen függőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkinek van függősége, olyasmi, ami nélkül fél embernek érezné magát, így nem meglepő, hogy a sztárok között is akadnak bőven olyanok, akiknek vannak addikcióik. A reggeli kávén vagy éppen a telefonfüggőségen túl akadnak igen bizarr szokások a hírességeknél, Salma Hayek például a szoptatás megszállottja...

Salma Hayek

Salma Hayek Forrás: AFP/2017 Getty Images/Kevork Djansezian

A színésznő „függősége” nagyon zavarba ejtő, ugyanis Salma Hayek saját bevallása szerint teljesen odavan a szoptatásért. Erre természetesen akkor jött rá, amikor megszületett a lánya. Salma elképesztően élvezte a szoptatást, akkoriban ez volt minden, amit csinálni akart. Még arra is hajlandó volt Afrikában, hogy valaki más gyermekét szoptassa. Saját maga az alkohol- és drogfüggőségéhez hasonlította a szoptatás iránti szenvedélyét.

Robert Pattinson

Robert Pattinson Forrás: AFP/2017 Getty Images/Jamie Mccarthy

A színész teljesen hétköznapi dologért rajong, a diétás kóláért, de ezt igen figyelemre méltó mennyiségben fogyasztja. Volt olyan forgatás, amelyen egy hét alatt közel 300 doboz kólát pusztított el... Már ő maga is bevallotta, hogy le kellene állni az üdítők fogyasztásával, hiszen egyáltalán nem egészségesek, ekkora mennyiségben pedig főleg nem.

Jessica Simpson

Jessica Simpson Forrás: Jamie McCarthy / Getty Images North America / AFP

A színésznő a nikotinos rágók megszállottja, ami nem lenne különös, ha épp leszokóban lenne a dohányzásról, csakhogy ő sohasem cigizett. Egyszerűen csak szereti az ízét, és saját bevallása szerint is abszolút függője lett a rágónak...

Mila Kunis

Mila Kunis Forrás: This Is Insider

A szépséges színésznő a számítógépes játékokért rajong, de kifejezetten csak egyetlenegynek a megszállottja, a World of Warcraftnak. Érdekes, hiszen Mila a közösségi oldalakat sem használja, ezért az ember azt hihetné, abszolút távol tartja magát a technikától, de úgy tűnik, hogy ennek nem tudott ellenállni.

Taylor Momsen

Taylor Momsen Forrás: AFP/Frazer Harrison

A Pletykafészekből ismert színésznő igen furcsa hobbinak hódol, ami már több mint egy kis időtöltés, valójában igazi függőség: furcsa kinézetű rongybabákat varr. A szomszédjai egyszer jelentették is, hogy bizarr külsejű babával látták, ugyanis halálra rémisztette őket, de Taylor nem hajlandó felhagyni a varrással néhány ijedős ember miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.