Koós János a haláláról beszélt S. Nagy István özvegyének, Csongrádi Katának

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
halál Koós János Csongrádi Kata S. Nagy István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koós János utoljára három hete lépett fel a közönség előtt, akkor tett megrázó vallomást Csongrádi Katának, S. Nagy István özvegyének. 

Koós János utoljára három hete állt a közönség előtt, S. Nagy István emlékkoncertjén. Habár már akkor sem volt jól, becsülettel végigcsinálta a fellépést, hiszen a színpadon megfiatalodott. Egy korábbi válltörésből gyógyult nehezen, és nem is bízott abban, hogy teljesen felépül. Az előadás előtt fáradt volt, a színpadon azonban vidáman szórakoztatta a közönséget. Csongrádi Katának azonban bevallotta Koós János, hogy érzi, itt a vég.

Koós János érezte, hogy közeleg a vég Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Ott azt mondta nekem: Meg fogok halni!

Borsnak

Íme, néhány ikonikus szám Koós Jánostól: ezekkel emlékezünk meg róla

Koós János 81 évesen távozott az élők sorából, de dalaiban örökre élni fog. Több ikonikus slágert köszönhetünk a zenésznek, ezekkel emlékezünk meg róla. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

A TV2 nem hosszabbított szerződést Berki Krisztiánnal: egy időre biztosan eltűnik a képernyőről műsorvezetőként a celebhttp://www.life.hu/sztarok/20190304-a-tv2-nem-hosszabbitott-szerzodest-berki-krisztiannal.htmlBerki Krisztián több mint 4 évig szinte megszakítás nélkül szerepelt a TV2 csoport csatornáin. Az Édes Élet mellett a Fem3Café műsorvezetőjeként is rendszeresen feltűnt. Ám lejárt szerződését tavasztól nem hosszabította meg a csatorna.TV + SztárokOrigoDokumentumfilmet készítene életéről Hosszú Katinka: így akarja magát közelebb hozni az emberekhezhttp://www.life.hu/sztarok/20190304-dokumentumfilmet-keszitene-eleterol-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka a könyvírás után dokumentumfilmet szeretne készíteni életéről. Elmondása szerint egy mélyebb hangvételű filmet szeretne, amiből jobban megismerhetik őt.TV + Sztárok--Pintér Tibor KERO-t kérte fel legújabb musicaljének rendezésére: "Zsenialitását, a Kossuth-díját nem vitatja senki."http://www.life.hu/sztarok/20190304-pinter-tibor-kerot-kerte-fel-legujabb-musicaljenek-rendezeserezsenialitasat-a-kossuthdijat-nem.htmlPintér Tibor Demjén Ferenc életéről készíti legújabb zenés darabját a Nemzeti Lovas Színházban. Rendezőnek pedig a botrányosan menesztett Kerényi Miklós Gábort választotta.TV + SztárokOrigoKönyvírás és családalapítás: ezek Tóth Gabi jövőbeli terveihttp://www.life.hu/sztarok/20190303-konyviras-es-csaladalapitas-ezek-toth-gabi-jovobeli-tervei.htmlAz énekesnő tele van tervekkel a 2019-es esztendőben is. Új dalokkal és egy könyvvel is készül az idei évben, de a családalapítás is a tervei között szerepel. TV + SztárokOrigoSzívszorító posztban búcsúzik Hajdú Péter Koós Jánostól: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190303-szivszorito-posztban-bucsuzik-hajdu-peter-koos-janostol.htmlMegható bejegyzésben búcsúzott közösségi oldalán az elhunyt Koós Jánostól Hajdú Péter. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoBabos Tímea szakított edzőjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190303-babos-timea-teniszezo-szakitott-edzojevel-nikola-horvattal.htmlA teniszező Babos Tímea lezárta az együttműködést eddig edzőjével, Nikola Horvattal.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.