Magas sarkúban és fehérneműben pózol Szecsődi Kari – fotó

fehérnemű Szecsődi Kari Fotó Háber magassarkú cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán dögös képeket osztott meg magáról nemrég Szecsődi Kari: fehérneműben pózol. 

Szecsődi Kari bár mostanában nem szerepel annyit, rajongóit azért nem hanyagolja el, hiszen az Instagram-oldalára folyamatosan posztol. Az elmúlt időben több szexi képet is közzétett, amelyek egy fotózáson készültek róla. Kari rózsaszín háttér előtt pózol, combfixben, magas sarkúban és fehérneműben.

Hat éve annak, hogy elcsattant az első csók Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter közötthttp://www.life.hu/sztarok/20190304-hat-eve-annak-hogy-elcsattant-az-elso-csok-weisz-fanni-es-ferje-hajmasy-peter-kozott.htmlWeisz Fanni és férje, Hajmásy Péter első elcsattant csókjuk hatéves évfordulóját ünnepelte. TV + SztárokOrigoA színpadon verték bilincsbe a Charme együttes énekesét, Jáger Gyuláthttp://www.life.hu/sztarok/20190304-a-szinpadon-vertek-bilincsbe-a-charme-egyuttes-enekeset-jager-gyulat.htmlÉrdekes esemény történt a Charme együttes kanadai koncertjén, ugyanis az énekest, Jáger Gyulát a színpadon verték bilincsbe. TV + SztárokOrigoFeltörték Sáfrány Emese Facebook-oldalát: visszaéltek az intim fotóivalhttp://www.life.hu/sztarok/20190304-feltortek-safrany-emese-facebook-oldalat-visszaeltek-intim-fotoival.htmlNagyon kellemetlen helyzetbe került Sáfrány Emese, ugyanis feltörték a Facebbok-oldalát, és ellopták a privát üzenetben küldött fotóit. TV + SztárokOrigoA TV2 nem hosszabbított szerződést Berki Krisztiánnal: egy időre biztosan eltűnik a képernyőről műsorvezetőként a celebhttp://www.life.hu/sztarok/20190304-a-tv2-nem-hosszabbitott-szerzodest-berki-krisztiannal.htmlBerki Krisztián több mint 4 évig szinte megszakítás nélkül szerepelt a TV2 csoport csatornáin. Az Édes Élet mellett a Fem3 Café műsorvezetőjeként is rendszeresen feltűnt. Ám lejárt szerződését tavasztól nem hosszabította meg a csatorna. TV + SztárokOrigoDokumentumfilmet készítene életéről Hosszú Katinka: így akarja magát közelebb hozni az emberekhezhttp://www.life.hu/sztarok/20190304-dokumentumfilmet-keszitene-eleterol-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka a könyvírás után dokumentumfilmet szeretne készíteni az életéről. Elmondása szerint egy mélyebb hangvételű filmet szeretne, amiből jobban megismerhetik őt. TV + Sztárok--Könyvírás és családalapítás: ezek Tóth Gabi jövőbeli terveihttp://www.life.hu/sztarok/20190303-konyviras-es-csaladalapitas-ezek-toth-gabi-jovobeli-tervei.htmlAz énekesnő tele van tervekkel a 2019-es esztendőben is. Új dalokkal és egy könyvvel is készül az idei évben, de a családalapítás is a tervei között szerepel. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.