Dékány Sarolta megszólalt férje, Koós János halálával kapcsolatban

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Dékány Sarolta özvegy Koós János gyász FTC
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dékány Sarolta szűkszavúan reagált arra a hírre, hogy a Ferencváros méltóképp szeretne megemlékezni Koós Jánosról.

Mint arról már beszámoltunk, a Ferencvárosi Torna Club méltóképp szeretne megemlékezni a csapat hű szurkolójáról, a néhány napja elhunyt Koós Jánosról. A Bors ezzel kapcsolatban megkereste a gyászoló özvegyet, Dékány Saroltát, aki szűkszavúan reagált a kedves gesztusra.

„Aranyos tőlük, hogy megemlékeznek a férjemről. János biztosan nagyon örülne neki” – mondta a lapnak.

Koós János pár napja hunyt el Fotó: Szabó Gábor - Origo
Keith Flint utolsó fotója: futóversenyen volt a halála előtthttp://www.life.hu/sztarok/20190305-keith-flint-utolso-fotoja-futoversenyen-volt-a-halala-elott.htmlÖngyilkos lett essexi otthonában Keith Flint, a Prodigy együttes frontembere. Most napvilágot látott az utolsó fotó, ami róla készült 48 órával a halála előtt. TV + Sztárok--Gelencsér Timi elsírta magát az Exatlon Hungary-benhttp://www.life.hu/sztarok/20190305-gelencser-timi-elsirta-magat-az-exatlon-hungaryben.htmlGelencsér Tímea teljesen összetört amiatt, mert csapata az egyik feladatban alulmaradt az Exatlon Hungaryben. TV + SztárokOrigoKorda Györgyöt lesújtotta Koós János halálahttp://www.life.hu/sztarok/20190305-korda-gyorgyot-lesujtotta-koos-janos-halala.htmlKorda György a kamerák előtt vallott arról, mennyire megérintette Koós János halála. TV + SztárokOrigoDér Heni bikiniben mutatta meg idomait - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190305-der-heni-bikiniben-mutatta-meg-idomait.htmlBámulatos testet villantott Dér Heni: bikinis fotóval kedveskedett a rajongóinak. TV + SztárokOrigoEzt tervezte a halála előtt Koós Jánoshttp://www.life.hu/sztarok/20190305-ezt-tervezte-halala-elott-koos-janos.htmlKiderült, hogy Koós János nagyon szerette volna, ha a Fradi egyik meccsén ő végezheti el a kezdőrúgást. TV + Sztárok--20 évvel fiatalabb nőt szeret Ihos József humoristahttp://www.life.hu/sztarok/20190305-20-evvel-fiatalabb-not-szeret-ihos-jozsef-humorista.htmlIhos József már éppen kezdett lemondani a szerelemről, amikor találkozott mostani párjával. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.