Medveczky Ilonát 78 évesen is intim fotókkal bombázzák a hódolói

Medveczky Ilona pucér meztelen táncművész intim születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
78. születnapját ünnepli Medveczky Ilona. A táncművész elárulta, hogy még mindig sok a hódolója, sokan keresik fel a közösségi oldalakon sőt, van, aki intim fotót is küldött magáról. 

Néhány éve barátai regisztrálták Medveczky Ilonát egy internetes társkeresőre, ám akkor nem sejtették, hogy mennyi üzenetet kap majd a táncművész, aki most ünnepli a 78. születésnapját. Ezen az oldalon és a közösségi oldalon is ostromolják a férfiak. Még a születésnapi készülődés közben is folyton pittyegett a telefonja.

Medveczky Ilona a Story Gálán fekete esélyiben jelent meg Forrás: Polyak Attila/Origo

„Nagy munkában voltam hétfőn, a barátaimat vártam, ezért órákon át szendvicseket gyártottam. Mondanom sem kell, a végén már mennyire zavaró volt a rengeteg üzenet” – mesélte a Ripostnak Medveczky, aki szerint a rajongók a születésnapját szemelték ki arra, hogy üzenjenek neki.

„Nagyon bátrak! Olyan fotókat küldenek, hogy leesik az állam” – panaszolta a táncművész a lapnak, aki sok levelet már meg sem mer nyitni. Régen szerette a társkeresőt, de már nem hiszi, hogy ott találja meg a nagy Ő-t. Sok fiatal is megkeresi, vannak, akik udvariasak, kedvesek, de olyan is akadt, aki a férfiasságáról küldött neki fotót. „Nem is szívesen beszélek erről, mert méltatlannak érzem” – fakadt ki Medveczky Ilona, aki köszöni szépen, remekül érzi magát férfiak nélkül is.

Zalatnay Sarolta elárulta Koós János titkáthttp://www.life.hu/sztarok/20190305-zalatnay-sarolta-elarulta-koos-janos-titkat.htmlZalatnay Sarolta mindent tudott Koós Jánosról, egy titkát most el is árulta. TV + SztárokOrigoKoós Réka Facebookon mondott köszönetet az embereknek http://www.life.hu/sztarok/20190305-koos-reka-facebookon-mondott-koszonetet-az-embereknek.htmlFacebook-oldalán köszönte meg az embereknek Koós Réka azt a rengeteg bátorítást és szeretetet, amit az édesapja halála óta kap. TV + Sztárok--Ezt tervezte a halála előtt Koós Jánoshttp://www.life.hu/sztarok/20190305-ezt-tervezte-halala-elott-koos-janos.htmlKiderült, hogy Koós János nagyon szerette volna, ha a Fradi egyik meccsén ő végezheti el a kezdőrúgást. TV + Sztárok--20 évvel fiatalabb nőt szeret Ihos József humoristahttp://www.life.hu/sztarok/20190305-20-evvel-fiatalabb-not-szeret-ihos-jozsef-humorista.htmlIhos József már éppen kezdett lemondani a szerelemről, amikor találkozott mostani párjával. TV + SztárokOrigoMajoros Hajni elárulta, félt, hogy tönkremegy a szexuális életükhttp://www.life.hu/sztarok/20190305-majoros-hajni-elarulta-felt-hogy-tonkremegy-a-szexualis-eletuk.htmlMajoros Hajni megijedt, miután apának és anyának kezdték el szólítani egymást Majkával: attól tartott, ez rossz hatással lesz a szexuális életükre. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huRékasi Károly és Pikali Gerda spirituális helyszínt választottak esküvőjük helyszínéülhttp://www.life.hu/sztarok/20190305-rekasi-karoly-es-pikali-gerda-spiritualis-helyszint-valasztottak-eskuvojuk-helyszineul.htmlRékasi Károly és Pikali Gerda az esküvőjüket tervezgetik, és már meg is találták a legalkalmasabb helyszínt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.