Rékasi Károly és Pikali Gerda spirituális helyszínt választottak esküvőjük helyszínéül

Fotó: Tuba Zoltán/Origo, Hámori Zsófia/Life.hu -
esküvő Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rékasi Károly és Pikali Gerda az esküvőjüket tervezgetik, és már meg is találták a legalkalmasabb helyszínt. 

Rékasi Károly és Pikali Gerda sok mindenen mentek keresztül együtt, a színész balesete rengeteg nehézséget okozott, de együtt sikerült túljutniuk rajta, most pedig a házasságkötésüket tervezik. Már azt is tudják, hol fogják tartani a menyegzőt. Véletlenül találtak rá erre a helyre, de egyből tudták, hogy ez a tökéletes helyszín.

Itt házasodnak majd össze Fotó: Tuba Zoltán/Origo, Hámori Zsófia/Life.hu

csak bámultunk kifelé, akkor Gerda megszólalt: »Tudd, hogy itt lesz az esküvőnk«.

Borsnak

Magas sarkúban és fehérneműben pózol Szecsődi Kari – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190304-magassarkuban-es-fehernemuben-pozol-szecsodi-kari.htmlIgazán dögös képeket osztott meg magáról nemrég Szecsődi Kari: fehérneműben pózol. TV + Sztárok--Úgy tudni, kisebb műtétet követően hunyt el Koós Jánoshttp://www.life.hu/sztarok/20190305-ugy-tudni-kisebb-mutetet-kovetoen-hunyt-el-koos-janos.htmlAz egész országot megrázta a hír, hogy 81 éves korában elhunyt Koós János, táncdalénekes-színész. A család az MTI-nek azt nyilatkozta, rövid ideig tartó betegségben halt meg a művész, úgy tudni, végül a szíve adta fel a harcot. TV + Sztárok--Exatlon Hungary: Drobina Norbert elmondta, min alapult a Dombi Rudolffal való konfliktusahttp://www.life.hu/sztarok/20190304-exatlon-hungary-drobina-norbert-elmondta-min-alapult-a-dombi-rudolffal-valo-konfliktusa.htmlDrobina Norbert távozott az Exatlon Hungary játékából. A férfi versenytáncosként érkezett a megmérettetésre, és volt egy nagy konfliktusa Dombi Rudolf olimpikonnal is. Erről rántotta le most a leplet. TV + Sztárok--Bradley Coopert Lady Gagával fotózták: a színész szája körül gyanús rúzsfolt látszikhttp://www.life.hu/sztarok/20190304-bradley-coopert-lady-gagaval-fotoztak-a-szinesz-szaja-korul-gyanus-ruzsfolt-latszik.htmlVörös rúzsfolt látszik Bradley Cooper szája környékén az egyik fotón, amelyen Lady Gagával pózol. TV + Sztárok--Justin Timberlake szívhez szóló poszttal köszöntötte feleségéthttp://www.life.hu/sztarok/20190304-justin-timberlake-szivhez-szolo-poszttal-koszontotte-feleseget.htmlJustin Timberlake feleségét, Jessica Bielt köszöntötte születésnapja alkalmából az Instagramon. Olyan csodás dolgokat írt szerelméről, hogy ettől bárki meghatódna. TV + Sztárok--A rákból gyógyuló magyar modell, Szűcs Adriána mélypontjáról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190304-a-rakbol-gyogyulo-magyar-modell-szucs-adriana-melypontjarol-vallott.htmlA rákból gyógyuló magyar modell mindig pozitív, de volt olyan pillanat, amikor megviselte a betegsége. Erről is vallott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.