Ápolónő lett a Barátok közt korábbi sztárjából, Németh Franciskából

Forrás: Instagram/Németh Franciska -
Németh Franciska ápolónő Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ápolónő lett a Barátok közt korábbi sztárjából, Németh Franciskából.

Németh Franciska korábban szerepelt a Barátok köztben, majd úgy döntött, visszaül az iskolapadba, és új karrierbe kezd: beteg gyermekeken szeretne segíteni. Most a Szent János Kórház gyermeksebészeti és traumatológiai osztályán dolgozik ápolónőként.

Eredetileg orvosnak készültem, de olyan ingerek, lehetőségek értek, amiket akkor inkább választottam. Nem bánom, hogy így döntöttem, 29 éves koromra a kommunikációs szakmában már megmásztam a karrierlétrát, mindent elértem, amit lehetett. Éreztem, hogy nem vagyok jó helyen, és ez már fizikai tünetekben is megmutatkozott, rendszeresen vérzett az orrom, fájt a fejem. Egy külföldi úton influenzás voltam, az is kétséges volt, haza tudok-e jönni" – nyilatkozta a Borsnak.

Franciska azt is elárulta, jól tudta, hogy ápolónőként sokkal kevesebbet fog keresni, de őt ez sem érdekli.

Tudtam, hogy nehéz lesz, de úgyis vállaltam, hogy sokkal több a munka, és töredékét keresem ápolónőként annak, amit korábban. Magánkórházban nem szeretnék dolgozni mégsem, én most érzem azt, hogy igazán hasznos vagyok. A gyermektraumatológián dolgozni, pláne édesanyaként lelkileg is nehéz, de a gyerekek jól gyógyulnak, olyasmiket is kibírnak, amit a felnőttek nem. Engem az inspirál, amikor az utolsó kontrolljukra jönnek, és már mosolyognak, hálásak, rajzolnak vagy készítenek nekünk valamit."

Ördög Nóra és Nánási Pál már nem szólítják egymást anyának és apánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190306-ordog-nora-es-nanasi-pal-mar-nem-szolitjak-egymast-anyanak-es-apanak.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál eddig nem figyeltek oda arra, hogyan szólítják egymást, de elhatározták, hogy ezen változtatnak. TV + Sztárok--Pál Éva, a Neoton egykori énekesnője visszatér a színpadrahttp://www.life.hu/sztarok/20190306-pal-eva-a-neoton-egykori-enekesnoje-visszater-a-szinpadra.htmlPál Éva eddig egy piacon dolgozott, de úgy döntött, otthagyja a standot: ezért távozik. TV + Sztárok--Koós János azzal búcsúzott Aradszky Lászlótól temetésén, hogy nemsokára megy utánahttp://www.life.hu/sztarok/20190306-koos-janos-azzal-bucsuzott-aradszky-laszlotol-temetesen-hogy-nemsokara-megy-utana.htmlKoós János és Aradszky László nagyon jó barátok voltak, és most már újra együtt vannak. Koós azzal búcsúzott annak idején Aradszkytól, hogy nemsokára megy utána. TV + Sztárok--VV Dennis egykori kedvese, VV Fanni halála után jött le a drogokrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190306-vv-dennis-egykori-kedvese-vv-fanni-halala-utan-jott-le-a-drogokrol.htmlVV Dennis őszintén osztotta meg a nyilvánosságal a ValóVilág 7. szeriája utáni életét. Drogfüggő lett, kicsúszott a lába alól a talaj. TV + SztárokOrigoKeith Flint utolsó fotója: futóversenyen volt a halála előtthttp://www.life.hu/sztarok/20190305-keith-flint-utolso-fotoja-futoversenyen-volt-a-halala-elott.htmlÖngyilkos lett essexi otthonában Keith Flint, a Prodigy együttes frontembere. Most napvilágot látott az utolsó fotó, amely róla készült 48 órával a halála előtt. TV + Sztárok--Zalatnay Sarolta elárulta Koós János titkáthttp://www.life.hu/sztarok/20190305-zalatnay-sarolta-elarulta-koos-janos-titkat.htmlZalatnay Sarolta mindent tudott Koós Jánosról, egy titkát most el is árulta. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.