Katalin és Meghan hercegné együtt ünnepelték Károly herceget

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Dominic Lipinski -
II. Erzsébet brit királynő Meghan Markle Károly herceg Meghan hercegné Katalin hercegné Vilmos herceg Camilla hercegné Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karácsony óta nem szerepelt közös fotón Katalin és Meghan hercegné. Sok pletyka kering kettejük viszonyáról, most Károly herceg beiktatásának 50. évfordulóján újra együtt voltak. Íme a fotók. 

Számos pletyka kering arról, hogy milyen lehet a viszonya Katalin és Meghan hercegnének. Igencsak különböző a személyiségük, sokan úgy gondolják, nincsenek a legjobb viszonyban. Karácsony óta nem láthatta őket együtt a nyilvánosság, akkor épp misére igyekeztek együtt.

Harry herceg és Meghan hercegné az ünnepségen Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Dominic Lipinski

Most a brit királyi család Károly herceg walesi herceggé avatásának 50. évfordulóját ünnepelte, ahol részt vett Vilmos és Katalin, valamint Harry és Meghan is – írja a Harpersbazaar.com. Mindketten gyönyörűek voltak, Meghan hercegnének már szépen gömbölyödik várandós pocakja.

A királyi család Károly herceget ünnepelte Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Dominic Lipinski

Bár az a fotókból nem derül ki, hogy mennyit beszélgetett a két hercegné, mindenesetre most együtt volt az egész királyi család.

Katalin hercegné csodásan festett Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Dominic Lipinski
Halála előtt jegyezte el kedvesét Luke Perryhttp://www.life.hu/sztarok/20190306-halala-elott-jegyezte-el-kedveset-luke-perry.htmlA Beverly Hills 90210 sztárja, Luke Perry hétfőn hunyta le örökre a szemét. Néhány nappal előtte szenvedett stroke-ot. Az agykárosodás túl nagy mértékű volt ahhoz, hogy túlélje. Most kiderült, hogy nem sokkal előtte jegyezte el kedvesét, Wendy Madison Bauert. TV + Sztárok--Máté Kriszta és Bárdos András fia nagy sikert ért elhttp://www.life.hu/sztarok/20190306-mate-kriszta-es-bardos-andras-fia-nagy-sikert-ert-el.htmlBárdos András és Máté Kriszta büszkék lehetnek gyermekükre: Ádám nagy sikert ért el. TV + Sztárok--Ördög Nóra és Nánási Pál már nem szólítják egymást anyának és apánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190306-ordog-nora-es-nanasi-pal-mar-nem-szolitjak-egymast-anyanak-es-apanak.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál eddig nem figyeltek oda arra, hogyan szólítják egymást, de elhatározták, hogy ezen változtatnak. TV + Sztárok--Pál Éva, a Neoton egykori énekesnője visszatér a színpadrahttp://www.life.hu/sztarok/20190306-pal-eva-a-neoton-egykori-enekesnoje-visszater-a-szinpadra.htmlPál Éva eddig egy piacon dolgozott, de úgy döntött, otthagyja a standot: ezért távozik. TV + Sztárok--Koós János azzal búcsúzott Aradszky Lászlótól a temetésén, hogy nemsokára megy utánahttp://www.life.hu/sztarok/20190306-koos-janos-azzal-bucsuzott-aradszky-laszlotol-temetesen-hogy-nemsokara-megy-utana.htmlKoós János és Aradszky László nagyon jó barátok voltak, és most már újra együtt vannak. Koós azzal búcsúzott annak idején Aradszkytól, hogy nemsokára megy utána. TV + Sztárok--VV Dennis egykori kedvese, VV Fanni halála után jött le a drogokrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190306-vv-dennis-egykori-kedvese-vv-fanni-halala-utan-jott-le-a-drogokrol.htmlVV Dennis őszintén osztotta meg a nyilvánosságal a ValóVilág 7. szeriája utáni életét. Drogfüggő lett, kicsúszott a lába alól a talaj. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.