Majka figyelmeztette rajongóit, hogy ne vásároljanak csalóktól jegyeket a koncertjére

jegyek koncert Majka csaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csalók akarják megkopasztani Majka rajongóit: horribilis áron adnak el nem létező jegyeket a koncertre.

Teljesen érthető Majka kiakadása: egy csaló cég akarja átverni a rajongóit. A rapper a közösségi oldalán figyelmeztette a követőket, ne vásároljanak a Viagogótól, ugyanis horribilis áron kínálnak nem létező jegyeket a koncertekre.

A hétvégi szegedi és pécsi Majka Aréna Show telt házas, a debreceni Főnix csarnokos bulira is egyre kevesebb jegy van, a Budapest Parkba pedig alig maradt már belépő. Ha későn ébredtél, lemaradtál... NE vásárolj a jegyértékesítőinkre hivatkozva kiállított kamujegyeket!"

Sztárok, akik a legjobb barátjukkal házasodtak: Jay-Z és Beyoncé kapcsolata is így kezdődötthttp://www.life.hu/sztarok/20190306-sztarok-akik-a-legjobb-baratjukkal-hazasodtak-jayz-es-beyonce-kapcsolata-is-igy-kezdodott.htmlEzek a sztárok bizonyítják, hogy a házasságnak milyen jót tesz, ha erős alapokra épül. Esetükben a barátság volt a kezdet, amely előbb vagy utóbb, de romantikus kapcsolattá alakult, és azóta is tart. TV + SztárokOrigoMC Hawer reagált a lánya és közte zajló vitárahttp://www.life.hu/sztarok/20190306-mc-hawer-reagalt-a-lanya-es-kozte-zajlo-vitara.htmlMC Hawer és lánya között nagyon elmérgesedett a viszony, ráadásul nyilvánosan zajlik vitájuk. A celeb élő műsorban árulta el, mi is a probléma. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka a válásáról nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190306-hosszu-katinka-a-valasarol-nyilatkozott.htmlHosszú Katinka válásáról és exférjéről mesélt.TV + Sztárok--Különleges fotózást vállalt be ÉNB Mesihttp://www.life.hu/sztarok/20190306-kulonleges-fotozast-vallalt-be-enb-mesi.htmlÉNB Mesit, azaz Surányi Lucát a sorozat legifjabb tagjával, Teddy babával fotózták. TV + SztárokOrigoHalála előtt jegyezte el kedvesét Luke Perryhttp://www.life.hu/sztarok/20190306-halala-elott-jegyezte-el-kedveset-luke-perry.htmlA Beverly Hills 90210 sztárja, Luke Perry hétfőn hunyta le örökre a szemét. Néhány nappal előtte szenvedett stroke-ot. Az agykárosodás túl nagy mértékű volt ahhoz, hogy túlélje. Most kiderült, hogy nem sokkal előtte jegyezte el kedvesét, Wendy Madison Bauert. TV + Sztárok--Máté Kriszta és Bárdos András fia nagy sikert ért elhttp://www.life.hu/sztarok/20190306-mate-kriszta-es-bardos-andras-fia-nagy-sikert-ert-el.htmlBárdos András és Máté Kriszta büszkék lehetnek gyermekükre: Ádám nagy sikert ért el. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.