Pál Éva, a Neoton egykori énekesnője visszatér a színpadra

Forrás: TV2 -
színpad visszatérés Pál Éva Neoton Familia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pál Éva eddig egy piacon dolgozott, de úgy döntött, otthagyja a standot: ezért távozik.

A Neoton egykori énekesnője, Pál Éva nehéz helyzetbe került a hitele miatt, ezért kényszerült arra, hogy a piacon dolgozzon. Most azonban komoly döntést hozott: otthagyja imádott standját.
"Imádtam itt dolgozni, szerettem a vevőket, nagyon kedvesek voltak, sokat beszélgettem is velük, de már nem sokáig leszek itt" – árulta el a Blikknek Éva, aki visszatér a színpadra.

Pál Éva visszatér a színpadra Forrás: TV2

Ugyan az éneklést eddig sem hanyagolta el, ezentúl több fellépést vállal, amelyben egy koncertszervező is segíti.

Ha minden jól megy, már ebben a hónapban is lesz fellépése,

de május 1-jén biztosan. A félreértések és a viták elkerülése végett nem Neotonként, hanem Pál Évaként lép majd színpadra, de a régi slágereket is énekli.

A régi slágereket én is énekelhetem, de ami nagyon fontos, hogy minőségi bulikat adjak,

Gelencsér Timi elsírta magát az Exatlon Hungarybenhttp://www.life.hu/sztarok/20190305-gelencser-timi-elsirta-magat-az-exatlon-hungaryben.htmlGelencsér Tímea teljesen összetört amiatt, mert csapata az egyik feladatban alulmaradt az Exatlon Hungaryben. TV + SztárokOrigoHargitai Bea megharapta Evander Holyfield füléthttp://www.life.hu/sztarok/20190305-hargitai-bea-megharapta-evander-holyfield-fulet.htmlHargiai Bea egy szórakozóhelyen találkozott egy profi ökölvívóval, akinek megharapta a fülét. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huDér Heni bikiniben mutatta meg idomait – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190305-der-heni-bikiniben-mutatta-meg-idomait.htmlBámulatos testet villantott Dér Heni: bikinis fotóval kedveskedett a rajongóinak. TV + SztárokOrigoMedveczky Ilonát 78 évesen is intim fotókkal bombázzák a hódolóihttp://www.life.hu/sztarok/20190305-medveczky-ilonat-78-evesen-is-intim-fotokkal-bombazzak-hodoloi.html78. születnapját ünnepli Medveczky Ilona. A táncművész elárulta, hogy még mindig sok a hódolója, sokan keresik fel a közösségi oldalakon sőt, van, aki intim fotót is küldött magáról. TV + Sztárok--Ganxsta Zolee exének üzenhetett a közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20190305-ganxsta-zolee-exenek-uzenhetett-a-kozossegi-oldalan.htmlGanxsta Zolee a közösségi oldalán egy olyan bejegyzést osztott meg, amely arról árulkodik, nagyon bánkódik a szakítás miatt. Talán még nincs minden veszve. TV + Sztárok--20 évvel fiatalabb nőt szeret Ihos József humoristahttp://www.life.hu/sztarok/20190305-20-evvel-fiatalabb-not-szeret-ihos-jozsef-humorista.htmlIhos József már éppen kezdett lemondani a szerelemről, amikor találkozott mostani párjával. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.