Ittas vezetés miatt büntették meg Halmosi Péter focistát

Forrás: MTI/Földi Imre -
ittas vezetés Halmosi Péter bíróság jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ittas vezetés miatt büntették meg a magyar válogatott labdarúgót, Halmosi Pétert.

Halmosi Pétert tavaly szeptemberben kapták ittas vezetésen Szombathelyen. A Ripost információi szerint a bíróság a Haladás labdarúgóját 350 ezer forintos bírsággal sújtotta, és 15 hónapra a jogosítványát is elvették.

A lap azt írja, a válogatott középpályást nemrég az NB I-ben kieső helyen álló gárda keretéből is kitették magaviseleti problémák miatt.

Halmosi Péter jogosítványát elvették Forrás: MTI/Földi Imre
Csonka András testét csak egy törölköző takarjahttp://www.life.hu/sztarok/20190307-csonka-andras-testet-csak-egy-torolkozo-takarja.htmlCsonka András egy szál törölközőben mutatta meg magát a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Weisz Fanninak azért szólt be a férje, mert állandóan csokit eszikhttp://www.life.hu/sztarok/20190307-weisz-fanninak-azert-szolt-be-a-ferje-mert-allandoan-csokit-eszik.htmlWeisz Fanninak a férje szólt be: míg ő diétázik, a gyönyörű modell bármit megehet, mégsem hízik egy dekát sem. TV + SztárokOrigoLeszámolt az egyéjszakás kalandokkal Fluor Tomihttp://www.life.hu/sztarok/20190307-leszamolt-az-egyejszakas-kalandokkal-fluor-tomi.htmlFluor Tomi elárulta, az elmúlt két évben nem volt komolyabb párkapcsolata, de úgy érzi, már lejárt az egyéjszakás kalandok ideje és vágyik a szerelemre. TV + Sztárok--Varga Izabella aranyos gyermekkori fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190306-varga-izabella-aranyos-gyermekkori-fotot-posztolt.htmlAz utóbbi időben gyakran megmutatják a hírességek, hogyan néztek ki gyermekkorukban. Most Varga Izabella volt soron, aki már kislányként is gyönyörű volt. TV + Sztárok--Csúnya pletykát terjesztettek Pirner Almáról http://www.life.hu/sztarok/20190306-csunya-pletykat-terjesztettek-pirner-almarol.htmlPirner Almáról nagyon durva pletykát terjesztettek: ezt állították róla. TV + Sztárok--Curtis magára tetováltatta kedvese nevéthttp://www.life.hu/sztarok/20190306-curtis-magara-tetovaltatta-kedvese-nevet.htmlSok dolgon ment át az utóbbi időben Curtis és kedvese, Kriszti. A rapper nemrégiben jött ki az elvonóról, miután beismerte, hogy drogproblémákkal küzd. Úgy tűnik, szerette volna megköszönni kedvesének, hogy mellette állt, ehhez pedig különleges ajándékot választott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.