Sebestyén Balázs kopasz lett – fotó

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
kopasz haj Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sikerült sokkolnia a rajongóit Sebestyén Balázsnak, és mindannyian reménykednek, hogy ez csak valami vicc.

„Szerintem gáz” – véleményezte Sebestyén Balázs legújabb képét egy kommentelő, és ennél sokkal kedvesebb szavakat nem sokat kapott a műsorvezető. Balázs sokkolta a rajongóit, ugyanis kopasz lett, legalábbis a fotón. Egyelőre nem tudni, hogy ez csupán valami képmanipuláció eredménye, vagy valóban megszabadult hajkoronájától, de az biztos, hogy keveseknek tetszik. „Borzalmas! Gusztustalan” – írta egy másik hozzászóló, sokan pedig megemlítették, hogy így sokkal öregebbnek néz ki a műsorvezető.

Hajdú Péter barátnőjét, Alföldy Annát felkérték egy Playboy-fotózásrahttp://www.life.hu/sztarok/20190307-hajdu-peter-baratnojet-alfoldy-annat-felkertek-egy-playboy-fotozasra.htmlHajdú Péter fiatal barátnője sokszor válall modellkedést is, kiderült, hogy még a Playboy is felkérte őt egy fotózásra. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoItt az első közös fotó Hajdú Péterről és barátnőjéről, Alföldy Annárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190307-itt-az-elso-kozos-foto-hajdu-peterrol-es-baratnojerol-alfoldy-annarol.htmlHajdú Péter és barátnője, Anna az interneten ismerkedtek meg egymással, és most felvállalták a kapcsolatukat. Íme, az első közös fotó. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoHosszú Katinka édesapja, Hosszú István nyilatkozott lánya válásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190307-hosszu-katinka-edesapja-hosszu-istvan-nyilatkozott-lanya-valasarol.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup végleg elváltak, lezárult a per és elosztották a vagyont. Katinka így már csak a jövőre koncentrál, de utoljára még beszélt a válásról, ahogy az apja is. Hosszú István elmondta, nagy szerelem volt Katinka és Shane között. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoAz interneten talált egymásra Hajdú Péter és Alföldy Annahttp://www.life.hu/sztarok/20190307-az-interneten-talalt-egymasra-hajdu-peter-es-alfoldy-anna-modell.htmlAhogy pár hete tudni lehet, Hajdú Péterre rátalált a szerelem. Új párja, a 25 éves modell, Alföldy Anna. TV + SztárokOrigoCurtis magára tetováltatta kedvese nevéthttp://www.life.hu/sztarok/20190306-curtis-magara-tetovaltatta-kedvese-nevet.htmlSok dolgon ment át az utóbbi időben Curtis és kedvese, Kriszti. A rapper nemrégiben jött ki az elvonóról, miután beismerte, hogy drogproblémákkal küzd. Úgy tűnik, szerette volna megköszönni kedvesének, hogy mellette állt, ehhez pedig különleges ajándékot választott. TV + SztárokOrigoLeszámolt playmate-múltjával Ripli Zsuzsihttp://www.life.hu/sztarok/20190306-leszamolt-playmate-multjaval-ripli-zsuzsi.htmlRipli Zsuzsi elárulta, már nem szívesen nézi vissza azokat a meztelen fotókat magáról, amelyek 15 éve, a Playboy számára készültek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.