Weisz Fanninak azért szólt be a férje, mert állandóan csokit eszik

Forrás: Facebook/Weisz Fanni -
Hajmásy Péter csoki Weisz Fanni férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanninak a férje szólt be: míg ő diétázik, a gyönyörű modell bármit megehet, mégsem hízik egy dekát sem.

Miközben Weisz Fanni igyekszik kalóriákban gazdag ételeket fogyasztani, hogy végre néhány plusz kilót magára szedjen, addig férje diétázik és sportol, nehogy pocakja legyen. A modell legutóbbi videójában Péter viccesen be is szólt a feleségének.

Olyan jó, hogy vagy nekem, Maci, s hogy állandóan csokit zabálsz, én meg rukkolát” – idézi a Bors a férj szavai.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hmm nem mondok semmit!!! @hagymaa

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

A lap azt írja, Fanninak azért is kellene egy kicsit meghíznia, mert az orvosok szerint így könnyebben tudna teherbe esni. Vékony testalkata és pajzsmirigyproblémái nehezítik a családalapítást.

A testsúlynövelés ilyen esetben nem rossz. Valóban könnyebben esik teherbe egy pajzsmirigyproblémás hölgy, ha felszed néhány kilót, persze a szigorú utasítások betartása és a helyes gyógyszeres kezelés mellett” – nyilatkozta dr. Hadnagy János nőgyógyász.

Hajdú Péter barátnőjét, Alföldy Annát felkérték egy Playboy-fotózásrahttp://www.life.hu/sztarok/20190307-hajdu-peter-baratnojet-alfoldy-annat-felkertek-egy-playboy-fotozasra.htmlHajdú Péter fiatal barátnője sokszor modellkedik is, kiderült, hogy még a Playboy is felkérte egy fotózásra. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoMárcius 20-án lesz Koós János temetésehttp://www.life.hu/sztarok/20190307-marcius-20an-lesz-koos-janos-temetese.htmlMárcius 20-án a Farkasréti temetőben temetik el Koós Jánost. TV + Sztárok--Itt az első közös fotó Hajdú Péterről és a barátnőjéről, Alföldy Annárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190307-itt-az-elso-kozos-foto-hajdu-peterrol-es-baratnojerol-alfoldy-annarol.htmlHajdú Péter és barátnője, Anna az interneten ismerkedtek meg egymással, és most felvállalták a kapcsolatukat. Íme, az első közös fotójuk. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoHosszú Katinka édesapja, Hosszú István nyilatkozott lánya válásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190307-hosszu-katinka-edesapja-hosszu-istvan-nyilatkozott-lanya-valasarol.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup végleg elváltak, lezárult a per és elosztották a vagyont. Katinka így már csak a jövőre koncentrál, de utoljára még beszélt a válásról, ahogy az apja is. Hosszú István elmondta, nagy szerelem volt Katinka és Shane között. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoVarga Izabella aranyos gyermekkori fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190306-varga-izabella-aranyos-gyermekkori-fotot-posztolt.htmlAz utóbbi időben gyakran megmutatják a hírességek, hogyan néztek ki gyermekkorukban. Most Varga Izabella volt soron, aki már kislányként is gyönyörű volt. TV + Sztárok--Csúnya pletykát terjesztettek Pirner Almáról http://www.life.hu/sztarok/20190306-csunya-pletykat-terjesztettek-pirner-almarol.htmlPirner Almáról nagyon durva pletykát terjesztettek: ezt állították róla. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.