Kasza Tibi bevallotta a TV2 műsorában, hogy ő is szokott helikopterezni

Forrás: TV2 -
TV2 helikopter Aurelio Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi műsorában Aurelio és kedvese, Dominika voltak a vendégek, a helikopterezés pedig nem maradhatott ki a beszélgetésből. Tibi elárulta, ő is szokta pörgetni.

A Pénzt vagy éveket! című műsorban Dominika és Aurelio voltak Kasza Tibi vendégei, a szó pedig nagyon hamar a helikopterezésre terelődött. Aurelio annak idején ezzel vált ismertté, most pedig Kasza Tibiről derült ki, hogy ő is szokott hasonló dolgot művelni.

Kasza Tibi bevallotta a TV2 műsorában, hogy ő is szokott helikopterezni Forrás: TV2

„Igen, én is pörgetem. Csak én azért nem csinálom, mert amikor én megpörgetem, abból hurrikán lesz, és emiatt igazából figyelek” – viccelődött Kasza Tibi.

Sebestyén Ági és VV Hunor a villán kívül is randizgatnak: esélyt adnak a szerelemnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190308-sebestyen-agi-es-vv-hunor-a-villan-kivul-is-randizgatnak-eselyt-adnak-a-szerelemnek.htmlA ValóVilág 9. szériájának végén találkozott egymással Sebestyén Ági és VV Hunor, akik azonnal egymásba gabalyodtak. TV + SztárokOrigoHien megmutatta, milyen volt kislányként – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190307-hien-megmutatta-milyen-volt-kislanykent.htmlHien gyerekkori képet mutatott magáról: ilyen cuki kislány volt. TV + SztárokOrigoIttas vezetés miatt büntették meg Halmosi Péter focistáthttp://www.life.hu/sztarok/20190307-ittas-vezetes-miatt-buntettek-meg-halmosi-peter-focistat.htmlIttas vezetés miatt büntették meg a magyar válogatott labdarúgót, Halmosi Pétert. TV + Sztárok--Élete egyik legnehezebb időszakáról vallott Kucsera Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20190307-elete-egyik-legnehezebb-idoszakarol-vallott-kucsera-gabor.htmlKucsera Gábor élete egyik legnehezebb időszakáról vallott. TV + SztárokOrigoCseke Katinkát lefotózták, amint egy forgalmas úton szaladt áthttp://www.life.hu/sztarok/20190307-cseke-katinkat-lefotoztak-amint-egy-forgalmas-uton-szaladt-at.htmlLesifotó készült Cseke Katinkáról, amint egy forgalmas úton szalad át. TV + SztárokOrigoMárcius 20-án lesz Koós János temetésehttp://www.life.hu/sztarok/20190307-marcius-20an-lesz-koos-janos-temetese.htmlMárcius 20-án a Farkasréti temetőben temetik el Koós Jánost. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.