fenékrázás Köllő Babett twerk fenék edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babett egy új, szuperszexi hobbit talált magának: twerkelni tanul.

Köllő Babettnek úgy megtetszett a twerkelés a Csak show és más semmiben, hogy eldöntötte, szívesen elmélyedne még jobban a fenékrázás tudományában. Úgy tűnik, a luxusfeleség új hobbit talált magának, amit rettentően élvez.

A Bors elkísérte első twerkórájára, amelyre Babett egy nagyon szexi szettet választott: neccharisnyában és csipkés franciabugyiban érkezett.

Álmomban nem gondoltam volna, hogy negyven fölött ilyet csinálok, de amikor kipróbáltam, azt éreztem, hogy feltöltődtem. Női szemmel is eszméletlen dögös táncforma, itt aztán igazán nőnek érzi magát az ember. (...) A férjemnek is nagyon bejön. Volt rá példa, hogy a tükör előtt gyakoroltam, és azt vettem észre, hogy mögöttem áll, és csak néz. Majd közölte, hogy szeretne egy bemutatót. Csakhogy a tévés szereplés után nem folytattam a tanulást, csupán most szántam rá magam, úgyhogy a bemutató még várat magára. Bár egyszerűnek tűnik, egyáltalán nem az, nehéz beindítani a kis hájacskák rezgését.”

Köllő Babett twerkelést tanul Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.