Meghan hercegné volt kedvese egy férfivel lépett félre

Forrás: WireImage/©Karwai Tang/©Karwai Tang -
blog ügynök férfi Meghan Markle Meghan hercegné menedzser félrelépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mielőtt Sussex hercegnéje lett Meghan Markle, egy blogot vezetett az életéről The Working Actress (A dolgozó színésznő) címmel. Ebben 2010-ben leírta, hogy volt kedveséről kiderült, lefeküdt az ügynökével, aki szintén férfi.

„Akkor jössz rá, hogy mennyire őrült ez az iparág, amikor a szakítás után megtudod, hogy a feltörekvő színész volt barátod lefeküdt az ügynököddel” – írta 2010-ben a blogján Meghan hercegné. A Briliáns elmék című sorozat színésznője ugyanis mielőtt Sussex hercegnéje lett, blogot vezetett The Working Actress (A dolgozó színésznő) címmel.

Azt is elárulta, hogy az ügynöke szintén férfi volt, a volt kedvese pedig valószínűleg újabb szerepek reményében bújt vele ágyba – írja a The Sun. Meghan Markle megdöbbent a hírtől, ám Harry herceg bizonyára elfeledtette vele a sérelmeket.

Meghan hercegné blogján magánéletével kapcsolatos részleteket is megosztott Forrás: WireImage/©Karwai Tang/©Karwai Tang

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.