Vilmos herceg és Katalin hercegné intim pillanata: mint két szerelmes diák

Forrás: Max Mumby/Indigo/Getty Images -
házasság kézfogás párkapcsolat brit királyi család Katalin hercegné Vilmos herceg szerelem Intimitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg és Meghan hercegné a nyilvánosság előtt is gyakran fogják egymás kezét, de a simogatás sem ritka náluk. Vilmos és Katalin azonban betartják a királyi családra vonatkozó protokollt, így nyilvános helyen nem igazán érnek egymáshoz. Most azonban készült róluk egy felvétel, amelyen látszik, milyenek, amikor nem figyelik őket a kamerák.

A királyi család életében szigorú szabályokat diktál a protokoll. A nyilvánosság előtt, társasági eseményeken például nem érnek egymáshoz a párok tagjai. Harry és Meghan hercegné ezt rendszeresen megszegi: kézen fogva sétálnak, simogatják egymást.

Vilmos herceg azonban, mint a trón várományosa, igyekszik megfelelni a szabályoknak. Rá és Katalinra nem jellemző, hogy kimutatnák az érzelmeiket, ennek ellenére látszik, mennyire odavannak egymásért.

Most azonban egy videofelvétel erejéig látni lehet, milyenek, amikor csak ketten vannak, és csak egymásra figyelnek. A Harper's Bazaar cikke szerint egy szemfüles rajongó felvette, ahogy a Kensington-palota kertjében Vilmos herceg és Katalin hercegné a helikopterükhöz sétálnak, hogy Blackpoolba utazzanak. Szorosan egymás mellett haladtak, fogták egymás kezét, olyanok voltak, mint két szerelmes diák. Rendkívül szívmelengető felvétel lett a hercegi párról.

Az 53 éves Elizabeth Hurley bikiniben mutatta meg alakját - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190308-az-53-eves-elizabeth-hurley-bikiniben-mutatta-meg-alakjat.htmlElizabeth Hurley bikiniben mutatta meg magát rajongóinak, hihetetlen, hogy az 53 éves színésznő még mindig ennyire szexi. TV + Sztárok--Schobert Norbi szerint az olcsó, leértékelt kajától hízunkhttp://www.life.hu/sztarok/20190308-schobert-norbi-szerint-az-olcso-leertekelt-kajatol-hizunk.htmlSchobert Norbi elárulta, sokan azért híznak, mert megveszik az akciós, olcsó termékeket, amelyek valójában egészségtelenek. TV + SztárokOrigoLiluból egy napra főszerkesztő letthttp://www.life.hu/sztarok/20190308-lilubol-egy-napra-foszerkeszto-lett.htmlLiluból egy napra főszerkesztő lett. TV + SztárokOrigoJobb ember leszek!: Ezt gondolják a segítségnyújtásról a sztárokhttp://www.life.hu/sztarok/20190308-jobb-ember-leszek-ezt-gondoljak-a-segitsegnyujtasrol-a-sztarok.htmlA segítségnyújtás fontos, de a rohanó hétköznapokban gyakran megfeledkezünk róla. A Life.hu Jobb ember leszek! kampányának márciusi kihívásában éppen erre szeretnénk a figyelmet. Riporterünk Vincze Lilla énekesnőt, Mádai Vivien műsorvezetőt és Caramel énekest kérdezte arról, ők hogyan segítenek másoknak. TV + Sztárok--Shane Tusup először adott interjút válása ótahttp://www.life.hu/sztarok/20190308-shane-tusup-eloszor-adott-interjut-valasa-ota.htmlShane Tusup válása óta először adott hosszabb interjút, amelyben kifejtette, Magyarországot továbbra is második otthonának tekinti. TV + Sztárok--Koós János özvegye, Dékány Sarolta megszólalt férje halálárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190308-koos-janos-ozvegye-megszolalt-ferje-halalarol.htmlKoós János 81 évesen távozott az élők sorából, özvegye most először szólalt meg férje haláláról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.