Jakabos Zsuzsi sosem volt még ilyen szexi: falatnyi bikiniben, kézen állva jógázik

szexi Jakabos Zsuzsanna bikini jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazánk egyik legszexibb úszónője ezúttal begyújtotta a bombákat: így még nem láttuk pózolni.

Színtiszta izom Jakabos Zsuzsi, aki nem is csoda, hogy büszkén mutogatja magát bikiniben a közösségi oldalain. Ezúttal azonban minden képzeletet felülmúlt:

Apró bikiniben, kézen állva mutatott be egy jógagyakorlatot.

Lélegzetelállító fotó.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

always working on something

Zsuzsanna Jakabos (@zsuzsubell) által megosztott bejegyzés,

Erdélyi Mónika ehető tortakrémmel készített festményt – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190309-erdelyi-monika-eheto-tortakremmel-keszitett-festmenyt-video.htmlErdélyi Mónika és lánya ehető tortakrémmel készített gyönyörű festményt, amit a vlogjában meg is mutatott. TV + SztárokOrigoVilmos herceg és Katalin hercegné intim pillanata: mint két szerelmes diákhttp://www.life.hu/sztarok/20190308-vilmos-herceg-es-katalin-hercegne-intim-pillanata-mint-ket-szerelmes-diak.htmlHarry herceg és Meghan hercegné a nyilvánosság előtt is gyakran fogják egymás kezét, de a simogatás sem ritka náluk. Vilmos és Katalin azonban betartják a királyi családra vonatkozó protokollt, így nyilvános helyen nem igazán érnek egymáshoz. Most azonban készült róluk egy felvétel, amelyen látszik, milyenek, amikor nem figyelik őket a kamerák. TV + SztárokOrigoBerki Mazsi kutyafejes ruhában gálázott a Glamour díjátadón – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190309-berki-mazsi-kutyafejes-ruhaban-galazott-a-glamour-dijatadon-foto.htmlBerki Mazsi és Berki Krisztián is részt vettek az idei Glamour Women Of The Year gálán; az újdonsült feleség igen érdekes öltözéket választott. TV + Sztárok--Vasvári Vivien vírusos fertőzésben szenved, kiderült végre, mi a bajahttp://www.life.hu/sztarok/20190309-vasvari-vivien-virusos-fertozesben-szenved-kiderult-vegre-mi-a-baja.htmlNéhány nappal ezelőtt aggódni kezdtek a rajongók Vasvári Vivien miatt, aki nem tudta, mi lehet a baja. Először nőgyógyászati problémákra gyanakodtak, most azonban kiderült, mi a baj. TV + SztárokOrigoVasvári Vivien vírusos fertőzésben szenved, kiderült végre, mi a bajahttp://www.life.hu/sztarok/20190309-vasvari-vivien-virusos-fertozesben-szenved-kiderult-vegre-mi-a-baja.htmlNéhány nappal ezelőtt aggódni kezdtek a rajongók Vasvári Vivien miatt, aki nem tudta, mi lehet a baja. Először nőgyógyászati problémákra gyanakodtak, most azonban kiderült, mi a baj. TV + SztárokOrigoRobbie Williamsék elvesztették kedvenc teknősükethttp://www.life.hu/sztarok/20190304-robbie-williamsek-elvesztettek-kedvenc-teknosuket.htmlRobbie Williams és Ayda Fields gyászolnak: meghalt a két évvel ezelőtt családjukhoz került teknős. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.