Vasvári Vivien vírusos fertőzésben szenved, kiderült végre, mi a baja

Vasvári Vivien vírus fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt aggódni kezdtek a rajongók Vasvári Vivien miatt, aki nem tudta, mi lehet a baja. Először nőgyógyászati problémákra gyanakodtak, most azonban kiderült, mi a baj.

Vasvári Vivi pár nappal ezelőtt Insta Storyban tudatta a követőivel, hogy valami baj van vele, és orvostól orvosig jár, hogy kiderüljön, mi a probléma.

Forrás: Szegedi-Vasvári Vivien / Instagram

"Minden rendben, hála az égnek, épp most jöttem el az orvostól. Vashiányos vagyok, ez kiderült és elkaptam valamilyen vírusos betegséget, ami így jött ki rajtam. Meg persze sokat stresszeltem, az sem tett jót. A doktor úr szerint vagy Balin kaphattam el valamit, vagy a két gyermekemtől, akik betegeskednek. Ki kell pihennem magam a következő napokban. A lényeg, hogy nincs semmi komoly bajom" - mesélte a Blikknek a Luxusfeleség.

Vasvári Vivien nincs jól: folynak a vizsgálatok, mi lehet a probléma oka

Vasvári Vivien az Instagram-oldalán tudatta a követőivel a hírt: komoly betegségek alakultak ki nála az elmúlt időszakban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.