19 éve gyilkolták meg brutálisan Soproni Ági színésznőt

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság Soproni Ágnes színésznő fiú brutális gyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
19 évvel ezelőtt ölték meg brutálisan Soproni Ági színésznőt.

19 éve annak, hogy fia és annak barátja brutálisan megölte Soproni Ágit. Petróczi András és Lázár Zsolt a színésznő vagyonára pályázott, és miután meggyilkolták a nőt, a testét feldarabolták, és a testrészeket különböző módon tüntették el.

A Ripost azt írja, a fiú másnap bejelentette a rendőrségen az anyja eltűnését, majd elkezdte értékesíteni az ingatlanját. Csakhogy pár hétnyi nyomozás után már őt vádolták a gyilkossággal.

Az elkövetőket 2003-ban ítélték el, Petróczi legkorábban negyven, míg társa harmincöt év után szabadulhat feltételesen a szegedi Csillag Börtönből.

A kép csak illusztráció Forrás: Thinkstock
Idegesítő celebpárok: Kim Kardashian és Kanye West a lista élénhttp://www.life.hu/sztarok/20190308-idegesito-celebparok-kim-kardashian-es-kanye-west-a-lista-elen.htmlA sztárszerelmek nagy figyelmet kapnak, de nem mindegyik párocska szimpatikus az embereknek. Vagy azért, mert túltolják az egymás iránti érzelmeik kinyilvánítását, vagy egyszerűen csak bosszantóak mondjuk a sokadik szakítás és újraegyesülés vagy a drámáik miatt. Íme, azok a egykori és jelenlegi sztárpárok, akik eléggé idegesítőek. TV + Sztárok--Eljegyezte Jennifer Lopezt kedvese, Alex Rodriguezhttp://www.life.hu/sztarok/20190310-eljegyezte-jennifer-lopezt-kedvese-alex-rodriguez.htmlSzombat éjjel egyszerre tette közzé ugyanazt a képet a közösségi oldalán Jennifer Lopez és kedvese, Alex Rodriguez. TV + SztárokOrigoGlenn Close visszavonul egy időrehttp://www.life.hu/sztarok/20190306-glenn-close-visszavonul-egy-idore.htmlGlenn Close az Oscar-gála után úgy döntött, hogy egy időre visszavonul. TV + Sztárok--Családalapításról vallott Hajdú Péter és barátnője, Alföldy Annahttp://www.life.hu/sztarok/20190310-csaladalapitasrol-vallott-hajdu-peter-es-baratnoje-alfoldy-anna.htmlHajdú Péter őszintén vallott párkapcsolatáról. A tévés elárulta, komoly terveik vannak Annával. TV + SztárokOrigoÍgy él Szamosi Zsófi színésznő az Oscar-díj után – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190309-igy-el-szamosi-zsofi-szineszno-az-oscardij-utanvideo.htmlA Mindenki főszereplője, Szamosi Zsófi is jelölt volt a Glamour díjátadójának Év Színésznője kategóriájában, amit bár nem ő nyert, nem volt csalódott. A Life.hu-nak elmondta, hogyan alakult az élete az Oscart is besöpört film óta, de azt is elárulta, miként szerezte vissza bomba formáját a babája megszületése után. TV + SztárokOrigoVasvári Vivien vírusos fertőzésben szenved, kiderült végre, mi a bajahttp://www.life.hu/sztarok/20190309-vasvari-vivien-virusos-fertozesben-szenved-kiderult-vegre-mi-a-baja.htmlNéhány nappal ezelőtt aggódni kezdtek a rajongók Vasvári Vivien miatt, aki nem tudta, mi lehet a baja. Először nőgyógyászati problémákra gyanakodtak, most azonban kiderült, mi a baj. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.