Dallos Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Év énekesnője kategóriában Dallos Bogit választották a szavazók a Glamour díjátadóján. Bogi a Life.hu-nak interjúban mesélte el, mit szól a díjhoz, mit jelent ez számára, és hogyan fér össze az éneklés a műsorvezetéssel a jelenlegi életében.

Eljegyezte Jennifer Lopezt kedvese, Alex Rodriguezhttp://www.life.hu/sztarok/20190310-eljegyezte-jennifer-lopezt-kedvese-alex-rodriguez.htmlSzombat éjjel egyszerre tette közzé ugyanazt a képet a közösségi oldalán Jennifer Lopez és kedvese, Alex Rodriguez. TV + SztárokOrigoAz interneten talált egymásra Hajdú Péter és Alföldy Annahttp://www.life.hu/sztarok/20190307-az-interneten-talalt-egymasra-hajdu-peter-es-alfoldy-anna-modell.htmlAhogy pár hete tudni lehet, Hajdú Péterre rátalált a szerelem. Új párja, a 25 éves modell, Alföldy Anna. TV + SztárokOrigoDögös bikinis fotót tett közzé Nádai Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20190303-dogos-bikinis-fotot-tett-kozze-nadai-aniko.htmlA napokban ünnepelte kedvesével kapcsolatuk egyéves évfordulóját Nádai Anikó, és ennek örömére elutaztak pihenni. TV + Sztárok--Szívszorító posztban búcsúzik Hajdú Péter Koós Jánostól: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190303-szivszorito-posztban-bucsuzik-hajdu-peter-koos-janostol.htmlMegható bejegyzésben búcsúzott közösségi oldalán az elhunyt Koós Jánostól Hajdú Péter. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoMC Hawer és barátnője vették kézbe VV Zsuzsu karrierjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190223-mc-hawer-es-baratnoje-vettek-kezbe-vv-zsuzsu-valovilag-karrierjet.htmlMég egy hete sincs, hogy megnyerte a ValóVilágot Zsuzsu, máris hivatalos Facebook-oldalán hirdeti a fellépéseit. A lány útjának egyengetését az alkoholizmusból kigyógyult MC Hawer vette kézbe, amit sokan nem néznek jó szemmel. TV + SztárokOrigoRubint Réka megmutatta, van papírja arról, hogy edzőhttp://www.life.hu/sztarok/20190223-megmutatta-edzo-diplomajat-rubint-reka-a-kovetoknek-es-kritikusainak.htmlRubint Réka kritikusai időről időre felvetik, hogy a fitneszedzőnek nincs is edző végzettsége. Réka besokallt, és egy Facebook-élőzés keretén belül megmutatta a papírjait, amelyeket az alábbi videóban te is megnézhetsz. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.