Debreczeni Zita és Kajdi Csaba az Instagramon harcolnak egymással

Forrás: Life.hu -
harc Debreczeni Zita Instagram Kajdi Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kajdi Csaba modellügynök és Debreczeni Zita harcát az Instagramon követhetjük: csúnyán beszólogatnak egymásnak.

Kajdi Csaba modellügynök a magyar celebek kifigurázásával szórakoztatja magát és Instagram-követőit, amit egyesek jól viselnek, mások pedig kevésbé. Csaba a Life.hu-nak elmondta, szerinte aki kellő öniróniával rendelkezik, az tud nevetni a videóin, mint például Hódi Pamela.

Kajdi Csaba és Debreczeni Zita egymást ekézik az Instagramon Forrás: Life.hu

Nem mindenki tudja azonban viccként felfogni Csaba videóit, Debreczeni Zita kifejezetten sértőnek tartja ezeket, legalábbis valószínűleg ezért fakadt ki Csaba miatt Instagram-oldalán a fotós, ami pedig hatalmas cicaharcot gerjesztett.

megláttál engem és hangosan felkiáltottál, hogy azt utálod a liberalizmusban, hogy most már bárhová beengedik a cigányokat.

Debreczeni Zita kiakadt Forrás: tv2

„Fúúúú, nagyon kemény vasárnapra ébredtünk sajnos, úgy szorulok már megint. Most látom, hogy az Annoni Zitu halál megsértődött rám. Most nem tudom, hogy fogom kiengesztelni (...)” – kezdte Csaba, majd felolvasta Zita neki szánt fentebbi üzenetét.

Én nem tehetek róla, hogy őt honnan ismertük meg, a tévébe volt. Tök híres lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.