Michael Jackson dalainak hallgatottsága csökkent a Leaving Neverland bemutatása óta

Forrás: Getty Images/Vince Bucci -
zene Leaving Neverland Michael Jackson dal hallgatottság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két férfi vall gyerekkori szexuális zaklatásról, pedofíliáról abban a dokumentumfilmben, amely Michael Jacksonról készült Leaving Neverland címmel. Most már azt is lehet tudni, vajon csökkent-e a dalainak hallgatottsága a film megjelenése óta.

Hatalmas port kavart a nemrégiben bemutatott Leaving Neverland című film, amelyben Michael Jackson pedofíliával kapcsolatos ügyeiről vallanak olyan férfiak, akiket az énekes állítólag gyerekként szexuálisan zaklatott.

Michael Jackson dalainak hallgatottsága nőtt, de összességében csökkent az albumok és a dalok értékesítése Forrás: Getty Images/Vince Bucci

A People magazin cikke szerint a film bemutatása után több rádió is bejelentette: nem játssza többé a popsztár slágereit. Azt írják, összességében a dalok és albumok értékesítése 4 százalékkal csökkent a premier óta. Értik ezalatt mind a szóló, mind pedig a Jackson 5-val készített albumokat. A rádiósugárzások száma 13 százalékkal lett alacsonyabb.

És bár a számok összességében negatív változást mutatnak, Jackson dalainak értékesíténél mégis növekedés tapasztalható, mégpedig 6 százalékos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.