Michael Jackson ellen nyomozást indított az FBI: ezért szakadt félbe

dokumentumfilm FBI Michael Jackson nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Jackson ellen indult nyomozás annak idején a gyermekmolesztálások miatt az FBI-nál, de egy bizonyos ügy miatt félbeszakadt. Ezért nem folytatták.

Michael Jackson ellen dokumentumfilmben vallottak, állítják, gyerekként molesztálta őket az énekes. A Leaving Neverland című filmet több helyen is bemutatták, és egyre több dolog derül ki Michael Jackson állítólagos ügyeiről. A legújabb információk szerint annak idején az FBI indított nyomozást az énekes ellen, csakhogy félbeszakították.

Michael Jackson ellen annak idején nyomozást indított az FBI Forrás: AFP/Patrick Kovarik

Állítólag azért, mert az énekest Ronald Reagan kitüntette a Fehér Házban. A napvilágra került információk szerint a Los Angeles-i rendőrség adott át jelentéseket az FBI-nak Michael Jacksonról két mexikói gyermek molesztálása miatt, de a vizsgálatok félbeszakadtak, ezután kapott kitüntetést az énekes az elnöktől, és sokan úgy vélik, ez nem lehet véletlen – írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.