Ördög Nóra nyuszinak öltözött – fotó

fotó Ördög Nóra nyuszi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cuki fotót osztott meg magáról és férjéről Ördög Nóra: beöltözős bulit tartottak.

Ördög Nóra nagyon aranyos fotót osztott meg magáról és a férjéről: ő nyuszilánynak öltözött, Palkó pedig varázslónak. „Előhúzott a kalapból” – írta a felvételhez Nóra. Egyelőre nem tudni, milyen apropóból készült a felvétel, de az biztos, hogy kiválóan szórakoztak.

Szinetár Dóra törli és tiltja a rosszindulatú kommentelőket http://www.life.hu/sztarok/20190311-szinetar-dora-torli-es-tiltja-a-rosszindulatu-kommenteloket.htmlSzinetár Dóra nem tűri tovább a rosszindulatú hozzászólásokat: mindenki, aki ilyesmit ír törölve és tiltva lesz. TV + Sztárok--Berki Krisztián és Hódi Pamela nem beszéltek egymással a Glamour-gálánhttp://www.life.hu/sztarok/20190311-berki-krisztian-es-hodi-pamela-nem-beszeltek-egymassal-a-glamourgalan.htmlBerki Krisztián és Hódi Pamela is részt vettek a Glamour-gálán, de egymással nem beszéltek. TV + Sztárok--Vajna Tímea posztolt közösségi oldalára: futással gyógyítja a lelkéthttp://www.life.hu/sztarok/20190311-vajna-timea-posztolt-kozossegi-oldalara-futassal-gyogyitja-a-lelket.htmlSzinte nem telt el nap, hogy ne posztolt volna közösségi oldalára Vajna Tímea. Ám férje halála után inkább visszavonult a nyilvánosságtól, csak a gyász egy-egy pillanatát osztotta meg követőivel. Az özvegy most megtörte a csendet. TV + SztárokOrigoDebreczeni Zita és Kajdi Csaba az Instagramon harcolnak egymássalhttp://www.life.hu/sztarok/20190311-debreczeni-zita-es-kajdi-csaba-az-instagramon-harcolnak-egymassal.htmlKajdi Csaba modellügynök és Debreczeni Zita harcát az Instagramon követhetjük: csúnyán beszólogatnak egymásnak. TV + SztárokOrigoCzippán Anett vörös magas sarkúban ünnepelte 35. születésnapját – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190311-czippan-anett-voros-magas-sarkuban-unnepelte-35-szuletesnapjat.htmlCzippán Anett betöltötte a 35. életévét, ezt pedig egy olyan fotóval ünnepelte, amitől mindenkinek leesett az álla. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoFekete miniruhában bulizott a Glamour Gálán Sirokai Diána, a 100 kilós modell – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190311-fekete-miniruhaban-bulizott-a-glamour-galan-sirokai-diana-a-100-kilos-modell-foto.htmlSirokai Diána több követővel rendelkezik, mint Zimány Linda és Dukai Regina együttvéve. Sikerét nagy valószínűséggel annak köszönheti, hogy duciként is büszkén vállalja önmagát. A plus size modell a Glamour Gálán sem volt szégyenlős: egy extraszűk fekete miniruhában pózolt a vörös szőnyegen. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.