Vajna Tímea posztolt közösségi oldalára: futással gyógyítja a lelkét

Forrás: Instagram/Vajna Timi -
halál özvegy gyász Andy Vajna tragédia futás Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte nem telt el nap, hogy ne posztolt volna közösségi oldalára Vajna Tímea. Ám férje halála után inkább visszavonult a nyilvánosságtól, csak a gyász egy-egy pillanatát osztotta meg követőivel. Az özvegy most megtörte a csendet. 

Vajna Tíme szerint a futás jó gyógyszer a lelki fájdalmakra – derül ki Insta-storyba feltöltött videójából, amelyen a lába látható futás közben. Miután Andy Vajna januárban tragikus hirtelenséggel elhunyt, a korábban szinte naponta posztoló Tímea elhallgatott a közösségi oldalakon. Kizárólag a gyász egy-egy pillanatát osztotta meg követőivel.

Vajna Tímea futás közben posztolt Forrás: Instagram/Vajna Timi

Most azonban újra posztolt futás közben, de azt is megosztotta, mennyire fájdalmas számára úgy hazatérni, hogy férje nem várja őt otthon.

A Borsnak az özvegy egy neve elhallgatását kérő barátja elmondta, hogy Tímea szándékosan nem posztolt a Los Angeles-i temetés óta. „Egyfelől azért, mert nem érzett erőt ahhoz, hogy elviselje azt a töménytelen rosszindulatot, amely a közösségi oldalak kommentjeiből indokolatlanul rázúdult a férje halála után, másfelől mert rengeteg intéznivalója van” – mondta a lapnak az ismerős. Majd hozzátette: egy haláleset sok papírmunkával jár, Tímea idejét most főként ez köti le. Úgy tudni, Los Angelesben szeretne majd új életet kezdeni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.