Koholák Alexáék közös képet posztoltak a hölggyel, akivel együtt élnek

házasság párkapcsolat Koholák Alexandra együttélés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nem titok, hogy Farkas Alexa, azaz Koholák Alexa és férje egy nővel élnek együtt. Ritkán posztolnak közös képet, ám most megmutatták, milyen boldogok is együtt. 

Mindenkit meglepett a hír, amikor néhány hónappal ezelőtt kiderült: Farkas Alexa, azaz Koholák Alexa és férje egy nővel élnek együtt. Az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplője akkor magyarázatot is adott a hírre. Mint mondta: a titokzatos nő, Éva, apjaként tiszteli Balázst, a nevét is felvette.

És bár Alexa szinte mindennap posztol a közösségi oldalára, hárman ritkán láthatók ugyanazon a fényképen. Most azonban mutatott egy szelfit, amin úgy tűnik, nagyon boldogok, amikor együtt lehetnek.

Felhőtlenül boldog pillanatot osztott meg Király Viktor és kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20190312-felhotlenul-boldog-pillanatot-osztott-meg-kiraly-viktor-es-kedvese.htmlNemrégiben költözött be első közös otthonába Király Viktor és szerelme, Virág Anita. A fiatal énekes és kedvese most egy olyan fotót osztott meg, amelyen azt láthatjuk, mennyire boldogok. TV + SztárokOrigoRubos Friderika lenge öltözetben szexizetthttp://www.life.hu/sztarok/20190312-rubos-friderika-lenge-oltozetben-szexizett.htmlRengeteg új dologba kezdett Rubos Friderika az utóbbi időben. Pintér Tiborral való szakítása óta fontolóra vette a DJ-szakmát, most pedig egy szexi fotó készült róla. TV + Sztárok--Caramel feleségének, Szilágyi Szilviának ellopták a kerékpárjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190312-caramel-felesegenek-szilagyi-szilvianak-elloptak-a-kerekparjat.htmlFelháborító dolgot osztott meg közösségi oldalán Szilágyi Szilvia, Caramel felesége. A gyönyörű influenszernek ellopták a kerékpárját. Követőitől kér segítséget, hogyan akadályozhatná meg, hogy legközelebb ilyesmi történjen. TV + SztárokOrigoEllen DeGeneres humorista a Barátok közt Vili bácsijáról posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190312-ellen-degeneres-humorista-a-baratok-kozt-vili-bacsijarol-posztolt.htmlAkik követik az amerikai színésznő, humorista Ellen DeGeneres közösségi oldalát, azok kiszúrhattak rajta egy szokatlan arcot. A híresség ugyanis a Barátok közt Vili bácsijáról osztott meg egy mémet. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huMeztelenül mutatta meg magát Helena Christensen, akit David Beckhammel hoztak hírbehttp://www.life.hu/sztarok/20190312-meztelenul-mutatta-meg-magat-helena-christensen-akit-david-beckhammel-hoztak-hirbe.htmlAnyaszült meztelenül mutatta meg magát Helena Christensen, akiről nemrég felröppent a pletyka, hogy David Beckham szeretője. TV + Sztárok--Balázs Klárinak 40 évvel ezelőtt egy jósnő megjósolta, hogy Korda György lesz a második férjehttp://www.life.hu/sztarok/20190312-balazs-klarinak-40-evvel-ezelott-egy-josno-megjosolta-hogy-korda-gyorgy-lesz-a-masodik-ferje.htmlBalázs Klári elárulta, előző házassága alatt elment egy jósnőhöz, aki megjósolta neki, hogy nem az akkori férje lesz élete szerelme. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.