Rubos Friderika lenge öltözetben szexizett

lenge fotó szexi Rubos Friderika póz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg új dologba kezdett Rubos Friderika az utóbbi időben. Pintér Tiborral való szakítása óta fontolóra vette a DJ-szakmát, most pedig egy szexi fotó készült róla. 

Rubos Friderika, Pintér Tibor volt kedvese gyakran rukkol elő új fotóval a közösségi oldalán. Már megosztotta követőivel, hogy belekóstol a DJ-k világába, de azt is, hogy újra rátalált a szerelem.

Most egy nagyon szexi fotót osztott meg rajongóival. Lenge öltözetben szexizik, gyönyörű alakját csupán egy párnával takarja el.

Caramel feleségének, Szilágyi Szilviának ellopták a kerékpárjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190312-caramel-felesegenek-szilagyi-szilvianak-elloptak-a-kerekparjat.htmlFelháborító dolgot osztott meg közösségi oldalán Szilágyi Szilvia, Caramel felesége. A gyönyörű influenszernek ellopták a kerékpárját. Követőitől kér segítséget, hogyan akadályozhatná meg, hogy legközelebb is ilyesmi történjen. TV + SztárokOrigoEllen DeGeneres humorista a Barátok közt Vili bácsijáról posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190312-ellen-degeneres-humorista-a-baratok-kozt-vili-bacsijarol-posztolt.htmlAkik követik az amerikai színésznő, humorista Ellen DeGeneres közösségi oldalát, azok kiszúrhattak rajta egy szokatlan arcot. A híresség ugyanis a Barátok közt Vili bácsijáról osztott meg egy mémet. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huMeztelenül mutatta meg magát Helena Christensen, akit David Beckhammel hoztak hírbehttp://www.life.hu/sztarok/20190312-meztelenul-mutatta-meg-magat-helena-christensen-akit-david-beckhammel-hoztak-hirbe.htmlAnyaszült meztelenül mutatta meg magát Helena Christensen, akiről nemrég felröppent a pletyka, hogy David Beckham szeretője. TV + Sztárok--Balázs Klárinak 40 évvel ezelőtt egy jósnő megjósolta, hogy Korda György lesz a második férjehttp://www.life.hu/sztarok/20190312-balazs-klarinak-40-evvel-ezelott-egy-josno-megjosolta-hogy-korda-gyorgy-lesz-a-masodik-ferje.htmlBalázs Klári elárulta, előző házassága alatt elment egy jósnőhöz, aki megjósolta neki, hogy nem az akkori férje lesz élete szerelme. TV + SztárokOrigoKomolyan megsérült egy kihívó, Salander Dorina az Exatlon Hungarybenhttp://www.life.hu/sztarok/20190312-komolyan-megserult-egy-kihivo-salander-dorina-az-exatlon-hungaryben.htmlDrámai pillanatok zajlottak az Exatlon Hungaryben: komolyan megsérült egy kihívó, Salander Dorina. TV + SztárokOrigoMolnár Anikó 10 évvel ezelőtti abortuszáról vallott: ma már nem lehet saját gyerekehttp://www.life.hu/sztarok/20190312-molnar-aniko-10-evvel-ezelotti-abortuszarol-vallott-ma-mar-nem-lehet-sajat-gyereke.html10 évvel ezelőtt egy nem működő kapcsolatban esett teherbe Molnár Anikó, aki akkor azt a nehéz döntést hozta meg, hogy elveteti a babát. Ma már nem lehet saját gyereke. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.