Sztárhasonmások: Katy Perrynek és Miley Cyrusnak is van ikertornya

Miley Cyrus katy perry kim kardashian Rihanna Adele Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengetegen szeretnének hasonlítani a példaképükre, sokan ezért odáig is elmennek, hogy kés alá fekszenek, az alábbi embereknek azonban nem volt szükségük semmilyen beavatkozásra ahhoz, hogy a megszólalásig hasonlítsanak egy világsztárra. Ők így születtek, és zavarba ejtő, mennyire azonosak a vonásaik: talán még az anyjuk is összetévesztené őket.

Katy Perry és Francesca Brown

Katy Perry (balra) és Francesca Brown (jobbra) Forrás: AFP, Instagram/francesca_brown

A brit Francesca Brownt 2010 óta folyamatosan összetévesztik a világsztár Katy Perryvel, a nő azonban nem kellemetlenségként fogta fel a hasonlóságot: kamatoztatta a természet adta lehetőséget. Hivatalos Katy Perry hasonmásként és színésznőként keresi a kenyerét.

Miley Cyrus és Mardee Shackleford

Miley Cyrus (balra) és Mardee Shackleford (jobbra) Forrás: AFP, Instagram/mardeeraquel

A kaliforniai pincérnő egyáltalán nem foglalkozott azzal, hogy mennyire hasonlít az énekesnőre, egészen addig, amíg nem találkozott annak apjával. Billy Ray Cyrust annyira lenyűgözte a lánya és Mardee közötti hasonlóság, hogy közös fotókat is készített a lánnyal.

Rihanna és Andele Lara

Rihanna (balra) és Andele Lara (jobbra) Forrás: AFP, Instagram/andelelara

A bostoni Andele Lara elképesztően hasonlít Rihannára, úgy, hogy saját bevallása szerint semmilyen plasztikai műtéten nem esett át, egyszerűen így született. Karriert azonban nem erre akar építeni, modellként dolgozik, saját Instagram-oldalán népszerűsíti magát.

Kim Kardashian és Sonia Ali

Kim Kardashian (balra) és Sonia Ali (jobbra) Forrás: Instagram/kimkardashian, Instagram/soniaxfyza

A Dubajban élő sminkest is össze lehetne keverni Kim Kardashiannal, és nem csak első ránézésre. Sonia Alit sok támadás érte, amiért sokak szerint másolja a valóságshow-sztár stílusát, de leszögezte, ő nem foglalkozik Kim Kardashiannal.

Adele és Ellinor Hellborg

Adele (balra) és Ellinor Hellborg (jobbra) Forrás: Instagram/adele, Instagram/ellinorhellborg

A svéd Ellinor Hellborg hihetetlenül hasonlít Adele-ra, a fotók alapján nem is lehetne megállapítani, hogy melyikük a világsztár. A feltűnő hasonlóság ellenére Ellinor azt állítja, neki nem áll szándékában másolni a sztár stílusát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.