Gyönyörű egyetemistát szeret Schmuck Andor

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
szerelem Schmuck Andor politikus egyetemista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schmuck Andorra egy 22 éves egyetemista lány személyében talált rá a boldogság.

Schmuck Andor az utóbbi években egyedülálló volt, de most végre újra rátalált a szerelem. A politikus új párja egy gyönyörű 24 éves egyetemista lány. Bár még rövid ideje vannak együtt, nagyon boldogok együtt.

Ez még egy nagyon friss kapcsolat, néhány romantikus randevún vagyunk túl Eszterrel. Huszonhat év van köztük, de mit számít? Eszter egyetemre jár, társadalomtudományi karon tanul, és azonnal elvarázsolt” – nyilatkozta Andor a Ripostnak.

Schmuck Andor újra szerelmes Fotó: Szabó Gábor - Origo
Eljegyezték Rubint Rellát, megmutatta a gyűrűthttp://www.life.hu/sztarok/20190314-eljegyeztek-rubint-rellat-megmutatta-a-gyurut.htmlEgy igazán boldog pillanatról osztott meg fotót Rubint Rella. Kedvese eljegyezte, meseszép gyűrű került az ujjára. TV + SztárokOrigoSzandi és Pataky Attila az álhírekről beszéltek: sokszor esnek áldozatulhttp://www.life.hu/sztarok/20190314-szandi-es-pataky-attila-az-alhirekrol-beszeltek-sokszor-esnek-aldozatul.htmlSzandi és Pataky Attila felhívták a figyelmet az álhírek káros hatására: mindketten rendszeresen áldozatul esnek ilyen oldalaknak. TV + SztárokOrigoShane Tusup elárulta, szívesen lenne a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitányahttp://www.life.hu/sztarok/20190314-shane-tusup-elarulta-szivesen-lenne-a-magyar-labdarugo-valogatott-szovetsegi-kapitanya.htmlShane Tusup elárulta, szívesen lenne a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya. TV + Sztárok--Földes Eszter gyerekkori traumájáról vallott: megverték és megalázták az iskolábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190314-foldes-eszter-gyerekkori-traumajarol-vallott-megvertek-es-megalaztak-az-iskolaban.htmlFöldes Esztert két lány rendszeresen terrorizálta az iskolában, megrázó traumájáról Facebook-oldalán számolt be. TV + SztárokOrigoCaramel felesége, Szilágyi Szilvi kislányuk betegsége óta átértékelte az életéthttp://www.life.hu/sztarok/20190314-caramel-felesege-szilagyi-szilvi-kislanyuk-betegsege-ota-atertekelte-az-eletet.htmlÉlete legnehezebb időszakán van túl Szilvi és Caramel, a kislányuk leukémiája pedig mindent megváltoztatott. Szilvi elmondta, milyen életet élnek most. TV + SztárokOrigoÓnodi Eszter a reptéren aludt, amiért törölték a járatát: fotót tett közzé a helyzetérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190314-onodi-eszter-a-repteren-aludt-amiert-toroltek-a-jaratat-fotot-tett-kozze-helyzeterol.htmlÓnodi Eszter közösségi oldalán mutatta meg smink nélküli arcát követőinek: ilyen, amikor a reptéren kell éjszakáznia. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.