Megfenyegette a szomszéd Müller Attilát és Larion Zoét

szomszéd fenyegetés Larion Zoé Müller Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Müller Attila és Larion Zoé teljesen kiakadt a folyamatosan dohányzó alsó szomszédjukra. Az illető később meg is fenyegette őket.

Müller Attila és Larion Zoé hat éve élnek a lakásukban, ám nemrég új alsó szomszédot kaptak, aki igencsak megkeseríti az életüket. A sztárpár szóvá tette az illetőnek, hogy folyamatosan az erkélyen dohányzik, és a füst felszáll, így nem tudnak szellőztetni. Persze hatalmas vita kerekedett belőle, és komoly fenyegetés is elhangzott egy alkalommal.

Ennek részleteit egy videóban mesélte el a népszerű tévés és felesége.

Gyönyörű egyetemistát szeret Schmuck Andorhttp://www.life.hu/sztarok/20190314-gyonyoru-egyetemistat-szeret-schmuck-andor.htmlSchmuck Andorra egy 22 éves egyetemista lány személyében talált rá a boldogság. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoEljegyezték Rubint Rellát, megmutatta a gyűrűthttp://www.life.hu/sztarok/20190314-eljegyeztek-rubint-rellat-megmutatta-a-gyurut.htmlEgy igazán boldog pillanatról osztott meg fotót Rubint Rella. Kedvese eljegyezte, meseszép gyűrű került az ujjára. TV + SztárokOrigoMeghan hercegné levette az eljegyzési gyűrűjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190314-meghan-hercegne-levette-az-eljegyzesi-gyurujet.htmlLady Diana gyűjteményéből is tartalmaz gyémántokat a Harry herceg által tervezett jegygyűrű, amelyet eddig Meghan hercegné ujján láthattunk. A legutóbbi képeken azonban nincs a mesés darab a kezén. TV + Sztárok--A fecskék védelmére kelt Zimány Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20190314-a-fecskeket-vedelmere-kelt-zimany-linda.htmlZimány Linda a fecskék védelmére kelt. TV + SztárokOrigoFöldes Eszter gyerekkori traumájáról vallott: megverték és megalázták az iskolábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190314-foldes-eszter-gyerekkori-traumajarol-vallott-megvertek-es-megalaztak-az-iskolaban.htmlFöldes Esztert két lány rendszeresen terrorizálta az iskolában, megrázó traumájáról Facebook-oldalán számolt be. TV + SztárokOrigoEperjes Károly függőségéről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190314-eperjes-karoly-fuggosegerol-vallott.htmlEperjes Károly nem tudta feldolgozni a sikert, emiatt lett szenvedélybeteg. Erős hite mentette meg. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.