Ónodi Eszter a reptéren aludt, amiért törölték a járatát: fotót tett közzé a helyzetéről

smink nélkül Ónodi Eszter reptér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ónodi Eszter közösségi oldalán mutatta meg smink nélküli arcát követőinek: ilyen, amikor a reptéren kell éjszakáznia.

Törölni kellett Ónodi Eszter járatát, így a reptéren kényszerült aludni a csinos színésznő. Fáradtan, elcsigázva, smink nélkül szelfizett a 46 éves sztár, aki hashtagekben azt is elárulta, mennyire utálja a repülést és mindene fáj a kényelmetlen alvástól.

Kiderült, mit szívott kokain helyett az Aranyéletben Ónodi Eszter

Az ország egyik kedvenc sorozata lett az Aranyélet. Az egyik jelenet igencsak foglalkoztatja a nézőket. A Miklósi Jankát alakító Ónodi Eszter most elárulta, mit szívott fel az orrába, amikor azt kellett eljátszania, hogy kokainozik.

Elhunyt Věra Bílá, a legendás roma származású énekesnőhttp://www.life.hu/kult/20190313-elhunyt-v-ra-bila-a-legendas-roma-szarmazasu-enekesno.htmlSzívinfarktus miatt szállították kórházba hétfőn Věra Bílá roma származású énekesnőt. Az orvosok már nem tudták megmenteni az életét, örökre lehunyta a szemét. Kult--Kis lakásban is kényelmesen – Helytakarékos megoldásokhttp://www.life.hu/otthon/20190310-kis-lakasban-is-kenyelmesen-helytakarekos-butorok.htmlA kis lakásokban okosan kell megválogatni a berendezést, hogy minden fontos funkció helyet kaphasson, emellett pedig szabad tér is maradjon. Ez nem egyszerű feladat, de szerencsére sok olyan bútor van már, ami megkönnyíti a dolgunkat. OtthonOrigoHajas Lászlót gázspray-vel fújt le egy nő, akit visszautasítotthttp://www.life.hu/sztarok/20190314-hajas-laszlot-gazsprayvel-fujt-le-egy-no-akit-visszautasitott.htmlA Pénzt vagy éveket című műsorban mesélte el Hajas László, hogy lefújta őt gázspray-vel egy nő, akit egy szórakozóhelyen visszautasított.TV + Sztárok--Ezzel az apró változtatással még élvezetesebb lehet a kutyapóz (18+)http://www.life.hu/intim/20190313-ezzel-az-apro-valtoztatassal-meg-elvezetesebb-lehet-a-kutyapoz-18.htmlSokan nem szeretik a kutyapózt, a nők sokszor kiszolgáltatva érzik magukat, ha a partnerük ezt kéri tőlük. Ám igencsak nagy gyönyört tud okozni ez a póz, sőt a nő is magához ragadhatja az irányítást. IntimOrigoAkadozik a Facebook és az Instagramhttp://www.life.hu/news/20190313-akadozik-a-facebook-es-az-instagram-globalis-hiba.htmlA Down Detector adatai szerint sok ezer panasz érkezett mindkét oldalra magyar idő szerint valamivel öt óra előtt. News--Letartóztatták Felicity Huffmant, a Született feleségek színésznőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190313-letartoztattak-felicity-huffmant-a-szuletett-felesegek-szinesznojet.htmlSúlyos bűncselekménnyel vádolják a Született feleségek színésznőjét, Felicity Huffmant, valamint egy másik, hazánkban kevésbé ismert hírességet, Lori Laughlint. Rajtuk kívül még 50 szülőt gyanúsítanak csalással, azaz hogy megvesztegetéssel bevásárolták gyermekeiket több egyetemre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.