Stohl Andrást nyilvános helyen rúgta térden a lánya, Rebeka

Forrás: TV2 -
rúgás Pénzt vagy éveket! Stohl Rebeka Stohl András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András együtt ebédelt a lányával, Rebekával, aki bemutatta édesapján, hogy meg tudja védeni magát.

A Pénzt vagy éveket! című műsorban játszott lányával, Rebekával Stohl András, itt meséltek el egy igen érdekes történetet: Rebeka egyszer nyilvánosan rúgta le az apját.

Stohl Andrást nyilvános helyen rúgta térden a lánya, Rebeka Forrás: TV2

Együtt ebédeltek egy étteremben, Stohl András pedig arról érdeklődött lányánál, hogy meg tudja-e védeni magát. Rebeka akkoriban karatézott, és megelégelte édesapja kérdezősködését. Úgy döntött, megmutatja, nem kell őt félteni. Úgy belerúgott apja térdébe, hogy az menten összeesett.

A fecskék védelmére kelt Zimány Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20190314-a-fecskeket-vedelmere-kelt-zimany-linda.htmlZimány Linda a fecskék védelmére kelt. TV + SztárokOrigoFöldes Eszter gyerekkori traumájáról vallott: megverték és megalázták az iskolábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190314-foldes-eszter-gyerekkori-traumajarol-vallott-megvertek-es-megalaztak-az-iskolaban.htmlFöldes Esztert két lány rendszeresen terrorizálta az iskolában, megrázó traumájáról Facebook-oldalán számolt be. TV + SztárokOrigoEperjes Károly függőségéről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190314-eperjes-karoly-fuggosegerol-vallott.htmlEperjes Károly nem tudta feldolgozni a sikert, emiatt lett szenvedélybeteg. Erős hite mentette meg. TV + Sztárok--Caramel felesége, Szilágyi Szilvi kislányuk betegsége óta átértékelte az életéthttp://www.life.hu/sztarok/20190314-caramel-felesege-szilagyi-szilvi-kislanyuk-betegsege-ota-atertekelte-az-eletet.htmlÉlete legnehezebb időszakán van túl Szilvi és Caramel, a kislányuk leukémiája pedig mindent megváltoztatott. Szilvi elmondta, milyen életet élnek most. TV + SztárokOrigoÓnodi Eszter a reptéren aludt, amiért törölték a járatát: fotót tett közzé helyzetérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190314-onodi-eszter-a-repteren-aludt-amiert-toroltek-a-jaratat-fotot-tett-kozze-helyzeterol.htmlÓnodi Eszter közösségi oldalán mutatta meg smink nélküli arcát követőinek: ilyen, amikor a reptéren kell éjszakáznia. TV + Sztárok--Hajas Lászlót gázspray-vel fújt le egy nő, akit visszautasítotthttp://www.life.hu/sztarok/20190314-hajas-laszlot-gazsprayvel-fujt-le-egy-no-akit-visszautasitott.htmlA Pénzt vagy éveket című műsorban mesélte el Hajas László, hogy lefújta őt gázspray-vel egy nő, akit egy szórakozóhelyen visszautasított.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.