Tápai Szabina haj szőke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tápai Szabina eljutott a fodrászhoz, és megmutatta, milyen lett a végeredmény.

Tápai Szabinát alig lehetett látni mostanában kiengedett hajjal, ha mégis, akkor biztos, hogy göndör fürtökben lógtak a tincsei. Most azonban megmutatta, milyen teljesen egyenesen a haja. Fodrásznál járt ugyanis a kétgyermekes anyuka, követőivel pedig megosztotta, milyen lett a végeredmény.

Eljegyezték Rubint Rellát, megmutatta a gyűrűthttp://www.life.hu/sztarok/20190314-eljegyeztek-rubint-rellat-megmutatta-a-gyurut.htmlEgy igazán boldog pillanatról osztott meg fotót Rubint Rella. Kedvese eljegyezte, meseszép gyűrű került az ujjára. TV + SztárokOrigoShane Tusup elárulta, szívesen lenne a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitányahttp://www.life.hu/sztarok/20190314-shane-tusup-elarulta-szivesen-lenne-a-magyar-labdarugo-valogatott-szovetsegi-kapitanya.htmlShane Tusup elárulta, szívesen lenne a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya. TV + Sztárok--Stohl Andrást nyilvános helyen rúgta térden a lánya, Rebekahttp://www.life.hu/sztarok/20190314-stohl-andrast-nyilvanos-helyen-rugta-terden-a-lanya-rebeka.htmlStohl András együtt ebédelt lányával, Rebekával, aki bemutatta édesapján, hogy meg tudja védeni magát. TV + SztárokOrigoMeghan hercegné levette az eljegyzési gyűrűjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190314-meghan-hercegne-levette-az-eljegyzesi-gyurujet.htmlLady Diana gyűjteményéből is tartalmaz gyémántokat a Harry herceg által tervezett jegygyűrű, amelyet eddig Meghan hercegné ujján láthattunk. A legutóbbi képeken azonban nincs a mesés darab a kezén. TV + Sztárok--A fecskék védelmére kelt Zimány Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20190314-a-fecskeket-vedelmere-kelt-zimany-linda.htmlZimány Linda a fecskék védelmére kelt. TV + SztárokOrigoÓnodi Eszter a reptéren aludt, amiért törölték a járatát: fotót tett közzé a helyzetérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190314-onodi-eszter-a-repteren-aludt-amiert-toroltek-a-jaratat-fotot-tett-kozze-helyzeterol.htmlÓnodi Eszter közösségi oldalán mutatta meg smink nélküli arcát követőinek: ilyen, amikor a reptéren kell éjszakáznia. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.