Hosszú Katinka Iron Team Mie Nielsen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka maga köré gyűjti a tehetséges úszókat, most újabb nagy névvel bővült a csapata: Mia Nielsen csatlakozott hozzá. 

Hosszú Katinka nagy nevekkel bővíti a csapatát, az Iron Teamet, amellyel az International Swimming League versenyen indul majd. Legutóbb Verrasztó Dávid csatlakozott hozzájuk, most újabb bejelentést tett a sportoló, hiszen egy másik versenyzőt is sikerült leigazolnia, Mie Nielsent. A 22 éves úszó szép eredményeket mutathat fel, a 2016-os riói olimpián például bronzérmet nyert a 4x100-as váltóval.

Hosszú Katinka feszülős latexben pózol - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190318-hosszu-katinka-feszulos-latexben-pozol.htmlHosszú Katinka dögös latexbe bújt és megmutatta a nőies oldalát: elaléltak a rajongói. TV + Sztárok--Liptai Claudia a napsütés ellenére szomorú volt: édesanyjára emlékezetthttp://www.life.hu/sztarok/20190318-liptai-claudia-a-napsutes-ellenere-szomoru-volt-edesanyjara-emlekezett.htmlHiába a gyönyörű vasárnapi tavasz, Liptai Claudia nem tudott örülni a jó időnek: elhunyt édesanyjára emlékezett. TV + Sztárok--Fluor Tomi egy titokzatos lánnyal csókolózik egy fotón, amit ő maga osztott meghttp://www.life.hu/sztarok/20190318-fluor-tomi-egy-titokzatos-lannyal-csokolozik-egy-foton-amit-o-maga-osztott-meg.htmlHosszú ideig nem lehetett hallani Fluor Tomi magánéletéről, ám ezúttal egy csókolózos fotót osztott meg közösségi oldalán. TV + Sztárok--Paula LaBaredas fürdőruhás fotóval motiválja a portugál csapatothttp://www.life.hu/sztarok/20190317-paula-labaredas-furdoruhas-fotoval-motivalja-a-portugal-csapato-teuropabajnoksag.htmlPaula LaBaredas színésznő már a közelgő labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőkre hangolódik. Nem is akárhogyan. TV + SztárokOrigoZuhanyzós fotót posztolt Péter Szabó Szilviahttp://www.life.hu/sztarok/20190317-zuhanyzos-foto-posztolt-peter-szabo-szilvia-enekesno.htmlPéter Szabó Szilvia zuhany alatt készült képe igencsak megmozgatta a követői fantáziáját. TV + SztárokOrigoHarry herceg és Meghan Markle is elhagyja a Kensington-palotáthttp://www.life.hu/sztarok/20190317-harry-herceg-es-meghan-markle-is-elhagyja-a-kensington-palotat.htmlCsütörtökön jelentették be hivatalosan, hogy Harry herceg és Meghan Markle elköltözik a Kensington-palotából, és pénzügyileg is teljesen függetlenedik Vilmostól és Katalintól. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.