Johnny Depp 87 videóval bizonyítaná, hogy a volt felesége bántalmazta őt

Forrás: AFP -
videó Amber Heard Johnny Depp bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Johnny Depp a volt feleségét vádolja bántalmazással: állítólag 87 videóval tudja bizonyítani az állítását. 

Amber Heard rövid házasság után vált el Johnny Depptől, méghozzá azért, mert állítólag a színész erőszakosan viselkedett vele. Mindössze 15 hónapig tartott a frigy, amit botrányos per követett. Mostanra elült a ricsaj, ám most Johnny Depp citálta bíróság elé az exét rágalmazásért. Állítólag a színész 87 videóval tudja bizonyítani, hogy nem ő volt erőszakos a kapcsolatuk alatt.

Most Johnny Depp vádolja az exét Forrás: AFP

Johnny Depp állítja, hogy a volt felesége bántalmazta, és több alkalommal is megtámadta, egy esetben egy vodkásüveggel, amely komoly sérülést okozott a sztárnak. Ezenkívül állítólag a színésznő ütötte és rúgta a volt férjét, és Amber Heard minden állítása, amely Johnny Depp viselkedéséről szólt, valójában hazugság.


Az üggyel azért hozakodott elő a színész, mert Amber Heard megszegte a megegyezésüket: a válásuk lezárása után abban állapodtak meg, hogy nem beszélnek többé a kapcsolatukról, ám Amber Heard megtette, a Washington Postnak beszélt a bántalmazásokról. Johnny Depp most 50 millió dollárra perli a volt feleségét becsületsértésért – írja a Ladbible.

Schobert Larát elkényeztetettnek nevezték - megvédte magáthttp://www.life.hu/sztarok/20190318-schobert-larat-elkenyeztetettnek-neveztek-megvedte-magat.htmlRubint Réka és Schobert Norbert lányáról talán sokan gondolhatják, hogy szülei elkényeztetik. Lara most úgy döntött, hogy közösségi oldalán megvédi magát, elárulta, hogy egy gyárban végez diákmunkát. TV + SztárokOrigoHien bikinis fotót mutatott, csodás alakja vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190318-hien-bikinis-fotot-mutatott-csodas-alakja-van.htmlAmíg mi didergünk, addig Hien már bikiniben élvezi a napsütést. A fiatal énekesnő csodás alakot villantott. TV + SztárokOrigoPataky Attila gyermekei is hisznek a földönkívüliekbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190318--pataky-attila-gyermekei-is-hisznek-a-foldonkivuliekben.htmlKöztudott, hogy Pataky Attila hisz a földönkívüliek létezésében, most kiderült, hogy a gyermekei is osztják az énekes véleményét. TV + Sztárok--Hosszú Katinka csapata Mia Nielsennel bővülthttp://www.life.hu/sztarok/20190318-hosszu-katinka-csapata-mia-nielsennel-bovult.htmlHosszú Katinka maga köré gyűjti a tehetséges úszókat, most újabb nagy névvel bővült a csapata: Mia Nielsen csatlakozott hozzá. TV + Sztárok--Újabb babaváró bulit szervez Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20190318-ujabb-babavaro-bulit-szervez-meghan-markle.htmlÚjabb babaváró bulit szervez Meghan Markle: immár Angliában. TV + Sztárok--ByeAlex az édesapja haláláról nyilatkozott: nem viselte meghttp://www.life.hu/sztarok/20190318-byealex-edesapja-halalarol-nyilatkozott-nem-viselte-meg.htmlByeAlex kivételesen a magánéletéről vallott, pontosabban az édesapja haláláról. Négy éve távozott az élők sorából, de az énekest nem viselte meg az elvesztése. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.