Műsorváltozás: a TV2 pénteken mutatja be Curtis elvonó utáni első napjairól készült dokumentumfilmjét

Forrás: Instagram / Curtis -
dokumentumfilm TV2 elvonókúra Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis nagy árat fizetett függősége miatt: családja, élete szerelme és Majka is elfordultak tőle, amíg nem tudta letenni a kokaint. A rapper elvonóra ment, majd teljesen új életet kezdett. Ennek első időszakáról pedig dokumentumfilm is készült, amit rendkívüli műsorváltozással pénteken láthatunk a TV2 képernyőjén.

Curtis komoly kokainfüggőségben szenvedett, ami miatt szerelme, családja és Majka is elfordultak tőle. A történet azonban jóra fordult: a rapper önként elvonóra ment, majd miután elvégezte a programot, teljesen új életet kezdett. Elköltöztek szerelmével, telefonszámot cserélt és a régi barátoknak is végleg búcsút intett. Curtis örül, hogy hátat tudott fordítani a drogoknak és bár még tart a leszoktató program, elég erősnek érzi magát már most is.

Curtis Forrás: Instagram / Curtis

„Az egy dolog, hogy én min mentem keresztül, ám amivel a lelkiismeretem nagyon nehezen számolt el, az az, hogy a családomat is kitettem ennek, de már új útra léptem, sikerült feldolgoznom a nehézségeket. A legsötétebb órákban is kitartottak mellettem, Krisztike, akit kis híján elvesztettem, adott még egy esélyt kettőnknek, mi több, az új közös életünk alapjait is letette, mire kijöttem az elvonóról. Elköltöztünk, új számom lett, a régi arcoknak meg lett mondva, hogy a rendezvénynek vége, teljesen más környezetbe kellett mindent átrakni” – mesélte Curtis, írta meg a Blikk.

„Curtis története az a sztori, amiről mindenkinek van véleménye. A TV2 fontosnak érezte, hogy az ő példáján keresztül felhívja a figyelmet azokra, akik hasonló problémákkal küzdenek” – nyilatkozta a TV2 sajtóosztálya.

Vajna Timitől elvették az autóját és hamarosan Andy Vajnával közös budai otthonukat is el kell hagynia, lejár a bérleti szerződéshttp://www.life.hu/sztarok/20190319-vajna-timitol-elvettek-az-autojat-es-hamarosan-andy-vajnaval-kozos-budai-otthonukat-is-el-kell.htmlAndy Vajna tragikus halála után Vajna Timi lelkileg teljesen tönkrement. Nem tudja feldolgozni férje halálát. Úgy tűnik, az anyagi biztonságának is vége...TV + SztárokOrigoBangó Margitot sikerült kaviárral megsértenihttp://www.life.hu/sztarok/20190318-bango-margitot-sikerult-kaviarral-megserteni.htmlA nótaénekes épp a család kedvencét, halászlevet főzött, amikor előtört belőle egy régi emlék. TV + Sztárok--Így pörgött a rúdon a szülinapi buliján Paris Hiltonhttp://www.life.hu/sztarok/20190318-igy-porgott-a-rudon-a-szulinapi-bulijan-paris-hilton.htmlParis Hilton a 38. születésnapján rendezett bulin pattant fel a rúdra. TV + Sztárok--Sztárok, akik a vizeletüket használják terápiaként: Madonna és Medveczky Ilona is alkalmazzahttp://www.life.hu/sztarok/20190318-sztarok-akik-a-vizeletuket-hasznaljak-terapiakent-madonna-es-medveczky-ilona-is-alkalmazza.htmlA sztárok sok mindent képesek megtenni azért, hogy megőrizzék a csillogásukat, vannak, akiknél a határ a csillagos ég. Többen még a civil emberek számára undorítónak vélt terápiákra is képesek, hogy becsapják a genetikát és a természet törvényeit, és felvegyék a harcot a fránya ráncokkal. Sok híresség például a vizelet gyógyító hatásában hisz, és rendszeresen alkalmazza is. TV + SztárokOrigoFöldes Eszter őszintén vallott arról, hogyan élte meg az iskolai megaláztatásthttp://www.life.hu/sztarok/20190318-foldes-eszter-oszinten-vallott-arrol-hogyan-elte-meg-az-iskolai-megalaztatast.htmlFöldes Eszter őszintén vallott arról, hogyan élte meg azt, hogy gyermekként iskolatársai megalázták. TV + Sztárok--Rácz Ildikó, vagyis VV Gigi a várandósságról: már érzi, hogy terhes http://www.life.hu/sztarok/20190318-racz-ildiko-vagyis-vv-gigi-a-varandossagrol-mar-erzi-hogy-terhes.htmlVV Gigi a várandósságáról beszélt a követőinek: most, hogy 32 hetes terhes, már érzi a teste változásait. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.