Britney Spears nem házasodhat apja engedélye nélkül

házasság Britney Spears apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spears még mindig fizeti sok évvel ezelőtti összeomlásának árát: apja engedélye nélkül nem is házasodhat. 

Habár Britney Spears emlékezetes idegösszeomlása óta már nagyon sok év telt el, az énekesnő még most sem ura önmagának, legalábbis jogi szempontból nem. Akkor gyámság alá helyezték, ami azóta is tart, vagyis nagyon sok fontos kérdésről nem dönthet egyedül az életében, például az esküvőjéről sem.

Britney Spears Forrás: AFP

Habár Britney már szeretne megállapodni barátja, Sam Asghari mellett, nem teheti meg édesapja, Jamie engedélye nélkül, ő felügyeli ugyanis a lánya pénzügyeit, és csak az ő áldásával vonulhat oltár elé a sztár.

Egy bennfentes szerint azonban nem akarja engedélyezni lánya számára az esküvőt Jamie,

mert az bonyolult jogi helyzetet eredményezne, vagyis valószínűleg már nem lenne akkora befolyása Britney dolgai felett. Az énekesnő gyermeket is szeretne, de ebbe is van beleszólása az apjának. Mindezek ellenére a sztár nem haragszik Jamie-re, ugyanis a férfi nem lakik a lányával, és nem is szól bele a mindennapi dolgaiba.

Endrei Judit visszatér a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20190319-endrei-judit-visszater-a-kepernyore.htmlAmikor Endrei Judit 17 évvel ezelőtt távozott a televíziózásból azt hitte, végleg búcsút intett a médiának. Hamarosan azonban újra a képernyőn láthatjuk, ráadásul rendszeresen. TV + Sztárok--Műsorvátlozás: a TV2 pénteken mutatja be Curtis elvonó utáni első napjairól készült dokumentumfilmjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190319-a-tv2-penteken-mutatja-be-curtis-elvono-utani-elso-napjairol-keszult-dokumentumfilmjet.htmlCurtis nagy árat fizetett függősége miatt: családja, élete szerelme és Majka is elfordultak tőle, amíg nem tudta letenni a kokaint. A rapper elvonóra ment, majd teljesen új életet kezdett. Új élete első időszakáról pedig dokumentumfilm is készült, amit rendkívüli műsorváltozással pénteken láthatunk a TV2 képernyőjén. TV + Sztárok--Bangó Margitot sikerült kaviárral megsértenihttp://www.life.hu/sztarok/20190318-bango-margitot-sikerult-kaviarral-megserteni.htmlA nótaénekes épp a család kedvencét, halászlevet főzött, amikor előtört belőle egy régi emlék. TV + Sztárok--Földes Eszter őszintén vallott arról, hogyan élte meg az iskolai megaláztatásthttp://www.life.hu/sztarok/20190318-foldes-eszter-oszinten-vallott-arrol-hogyan-elte-meg-az-iskolai-megalaztatast.htmlFöldes Eszter őszintén vallott arról, hogyan élte meg azt, hogy gyermekként iskolatársai megalázták. TV + Sztárok--Johnny Depp 87 videóval bizonyítaná, hogy a volt felesége bántalmazta őthttp://www.life.hu/sztarok/20190318-johnny-depp-87-videoval-bizonyitana-hogy-volt-felesege-bantalmazta-ot.htmlJohnny Depp a volt feleségét vádolja bántalmazással: állítólag 87 videóval tudja bizonyítani az állítását. TV + SztárokAFPSztárok, akik a vizeletüket használják terápiaként: Madonna és Medveczky Ilona is alkalmazzahttp://www.life.hu/sztarok/20190318-sztarok-akik-a-vizeletuket-hasznaljak-terapiakent-madonna-es-medveczky-ilona-is-alkalmazza.htmlA sztárok sok mindent képesek megtenni azért, hogy megőrizzék a csillogásukat, vannak, akiknél a határ a csillagos ég. Többen még a civil emberek számára undorítónak vélt terápiákra is képesek, hogy becsapják a genetikát és a természet törvényeit, és felvegyék a harcot a fránya ráncokkal. Sok híresség például a vizelet gyógyító hatásában hisz, és rendszeresen alkalmazza is. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.