Így szeretett bele Gryllus Dorka Simon Kornélba

Forrás: Mtl -
Gryllus Dorka Simon Kornél párkapcsolat szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gryllus Dorka elárulta, hogyan is szerettek egymásba Simon Kornéllal.

Gryllus Dorka ritkán beszél a magánéletéről, most azonban mégis kivételt tett. A színésznő a Borsnak elárulta, hogyan is ismerkedtek meg a kedvesével, Simon Kornéllal. Kiderült, hogy a pár először a Varsói melódia című darabban játszott együtt. Már ekkor felfigyeltek egymásra. Első közös sétájuk mindössze pár percig tartott, de nagy hatással volt mindkettőjükre.

Egyszer elsétáltunk a Kálvin tértől az Astoriáig, és akkor beszélgettünk három percet. Megint csak néztem, ki ez a pasi?! Megőrülök! A végére fülig szerelmes voltam."

Gryllus Dorka és Simon Kornél Forrás: MTl

Hamar egymásba szerettek, ám Kornél egyszer váratlanul szakított Dorkával. Szerencsére a mosolyszünet nem tartott sokáig.

Azt mondta, olyat csak fogorvosok csinálnak, hogy feleségül veszik a színésznőt, akiért rajonganak. Rájött, ő nem akar közértbe jönni velem bevásárolni. Őt nem érdekli, hogy kutya, kertes ház, meg ilyenek. Mondtam, jó, szia, de éreztem, hogy nem fog ez neki könnyen menni. Két nap múlva telefonált is, hogy engem akar. Ez a mi romantikus történetünk."

Szakítással végződött Kucsera Gábor és Kammerer Zoltán közös nyaralásahttp://www.life.hu/sztarok/20190320-szakitassal-vegzodott-kucsera-gabor-es-kammerer-zoltan-kozos-nyaralasa.htmlKucsera Gábor és Kammerer Zoltán közös nyaralása mindkettejük számára szakítással végződött. Elárulták, mi történt. TV + SztárokOrigoAlföldy Anna elárulta, mennyire változott meg az élete azóta, hogy Hajdú Péter kedvese letthttp://www.life.hu/sztarok/20190320-alfoldy-anna-elarulta-mennyire-valtozott-meg-az-elete-azota-hogy-hajdu-peter-kedvese-lett.htmlAlföldy Anna a közösségi oldalán vallott arról, hogyan változott meg az élete azóta, hogy Hajdú Péter barátnője lett. TV + SztárokOrigoHajdú Péter elárulta, mit gondol a házasságrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190319-hajdu-peter-elarulta-mit-gondol-a-hazassagrol.htmlHajdú Péter elárulta, kifejezetten jó dolognak tartja a házasság intézményét. TV + SztárokOrigoMihalik Enikő fehér, vizes pólóval pózolt: mintha nem lenne rajta felső - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190320-mihalik-eniko-fehervizes-poloval-pozolt-mintha-nem-lenne-rajta-felso-foto.htmlMihalik Enikő is unja már a borongós téli időjárást, ezért egy, a Bahamákon készült fotójával nosztalgiázik. TV + Sztárok--Édesanyja elvesztéséről vallott Baby Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20190319-edesanyja-elveszteserol-vallott-baby-gabi.htmlÉdesanyja elvesztéséről vallott Baby Gabi. TV + Sztárok--Dietz Gusztáv és Kasza Tibi egymást kóstolgatták a Pénzt vagy éveket!-benhttp://www.life.hu/sztarok/20190319-dietz-gusztav-es-kaszta-tibi-egymast-kostolgattak-a-penzt-vagy-eveketben.htmlA Pénzt vagy éveket! című műsorban szerepelt Laky Zsuzsi és férje, Dietz Gusztáv. Az adás ideje alatt a férfi és a műsorvezető, Kasza Tibi folyamatosan kóstolgatták egymást. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.