Mihalik Enikő fehér, vizes pólóval pózolt: mintha nem lenne rajta felső - Fotó

átlátszó Mihalik Enikő tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mihalik Enikő is unja már a borongós téli időjárást, ezért egy, a Bahamákon készült fotójával nosztalgiázik. 

Rajongói nagy örömére hazánk egyik legismertebb topmodellje egy ultraszexi fotóval vágyakozik a nyári meleg után: Mihalik Enikő a közösségi oldalára egy vizes pólós fotót posztolt, ahol a fehér felsője nem sokat hagy a képzeletre. Követői természetesen elaléltak a látványtól. Mutatjuk.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Need Summer Now #throwback

Eniko Mihalik (@eniko) által megosztott bejegyzés,

"Talán a legcukibb képek rólad!"

"A mosoly is mindent visz. gyönyörű vagy"

A kommentek csak úgy záporoztak a fotó alá, amelyet több mint 6500-an like-oltak.

Ruha nélkül kucorog egy mosdókagylóban Mihalik Enikő

"Ha a tükör nem jön Enikőhöz, Enikőnek kell a tükörhöz mennie. Még annál is közelebb" – írta a fotó mellé Mihalik Enikő, amelyet az Instagramra posztolt ki.

Koholák Alexa hosszú posztban mesélte el, milyen rossz volt a múltbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190319-koholak-alexa-hosszu-posztban-meselte-el-milyen-rossz-volt-a-multban.htmlKoholák Alexa mióta találkozott 26 évvel idősebb férjével, teljesen megvilágosodott: hátat fordított a múltjának és spirituális segítőként dolgozik. TV + SztárokMűsorváltozás: a TV2 pénteken mutatja be Curtis elvonó utáni első napjairól készült dokumentumfilmjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190319-a-tv2-penteken-mutatja-be-curtis-elvono-utani-elso-napjairol-keszult-dokumentumfilmjet.htmlCurtis nagy árat fizetett függősége miatt: családja, élete szerelme és Majka is elfordultak tőle, amíg nem tudta letenni a kokaint. A rapper elvonóra ment, majd teljesen új életet kezdett. Ennek első időszakáról pedig dokumentumfilm is készült, amit rendkívüli műsorváltozással pénteken láthatunk a TV2 képernyőjén. TV + Sztárok--Vajna Timitől elvették az autóját és hamarosan Andy Vajnával közös budai otthonukat is el kell hagynia, lejár a bérleti szerződéshttp://www.life.hu/sztarok/20190319-vajna-timitol-elvettek-az-autojat-es-hamarosan-andy-vajnaval-kozos-budai-otthonukat-is-el-kell.htmlAndy Vajna tragikus halála után Vajna Timi lelkileg teljesen összetört. Nem tudja feldolgozni férje halálát. Úgy tűnik, az anyagi biztonságának is vége... TV + SztárokOrigoLiptai Claudia a napsütés ellenére szomorú volt: édesanyjára emlékezetthttp://www.life.hu/sztarok/20190318-liptai-claudia-a-napsutes-ellenere-szomoru-volt-edesanyjara-emlekezett.htmlHiába a gyönyörű vasárnapi tavasz, Liptai Claudia nem tudott örülni a jó időnek: elhunyt édesanyjára emlékezett. TV + Sztárok--Fonogram díjra jelölték Curtis és Majka 3 dalát: együtt veszik át a díjat, ha megnyerikhttp://www.life.hu/sztarok/20190318-fonogramdijra-jeloltek-curtis-es-majka-3-dalat-egyutt-veszik-at-a-dijat-ha-megnyerik.htmlCurtist és Majkát együtt jelölték az idei Fonogram-díjátadón 3 dalukért is. Ha nyernek, közösen veszik át a díjat. TV + Sztárok--Hajas Lászlót gázspray-vel fújta le egy nő, akit visszautasítotthttp://www.life.hu/sztarok/20190314-hajas-laszlot-gazsprayvel-fujt-le-egy-no-akit-visszautasitott.htmlA Pénzt vagy éveket! című műsorban mesélte el Hajas László, hogy lefújta őt gázspray-vel egy nő, akit egy szórakozóhelyen visszautasított. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.