Szexi dekoltázst villantott VV Vivi – Fotó

VV Vivi mell szexi dekoltázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Vivi az Instagram-oldalán villantotta meg mély dekoltázsát.

Zajlik az élet VV Vivi körül, nemrég bejelentette, hogy kisbabát vár kedvesétől, Krisztiántól. A közösségi oldalára is rengeteget posztol szabadidejében, ezúttal például a sminkmentes napjáról töltött fel az Insta-storyba egy képet magáról. Egy mélyen kivágott felsőbe bújt, így megvillantva hatalmas melleit.

VV Vivi merész fotót posztolt Forrás: Instagram/Bétéri Vivien
Az egészséges életmód megszállottja, Gwyneth Paltrow egykor cigifüggő volthttp://www.life.hu/sztarok/20190320-az-egeszseges-eletmod-megszallottja-gwyneth-paltrow-egykor-cigifuggo-volt.htmlA ma már egészségesen élő Gwyneth Paltrow egykor komoly cigifüggő volt, és még a drogot is kipróbálta. TV + Sztárok--Channing Tatum kiszőkíttette a haját - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190320-channing-tatum-kiszokittette-a-hajat.htmlChanning Tatum gyökeresen megváltoztatta a külsejét: szőke hajra váltott. TV + Sztárok--Fürdőzés közben fotózta Nánási Pál Ördög Nóráthttp://www.life.hu/sztarok/20190320-furdozes-kozben-fotozta-nanasi-pal-ordog-norat.htmlÖrdög Nórát a fürdőkádban fotózta le a férje, Nánási Pál. TV + SztárokOrigoVV Fanni édesanyja úgy érzi, lányától kapja az energiáthttp://www.life.hu/sztarok/20190320-vv-fanni-edesanyja-ugy-erzi-lanyatol-kapja-az-energiat.htmlVV Fanni édesanyja úgy érzi, hogy a lánya a túlvilágról segíti őt: biztos benne, hogy tőle kap erőt a mindennapokhoz. TV + Sztárok--Súlyosan megsérült Marsi Anikó, eltört a combcsontja - azonnal műteni kelletthttp://www.life.hu/sztarok/20190320-sulyosan-megserult-marsi-aniko-eltort-a-combcsontja-azonnal-muteni-kellett.htmlAz utcán sétálva sérült meg súlyosan Marsi Anikó: elesett, és kettétört a combcsontja. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoMihalik Enikő fehér, vizes pólóval pózolt: mintha nem lenne rajta felső - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190320-mihalik-eniko-fehervizes-poloval-pozolt-mintha-nem-lenne-rajta-felso-foto.htmlMihalik Enikő is unja már a borongós téli időjárást, ezért egy, a Bahamákon készült fotójával nosztalgiázik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.