Sztárok, akiket a karrierjük csúcsán ért a hirtelen halál: Paul Walkertől Emiliano Saláig

Emiliano Sala halál James Dean Paul Walker baleset tragédia Brittany Murphy Anton Yelchin Melanie Thornton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlás mindig fájdalmas, de különösen kínzó, ha a halál egy szerencsétlen baleset vagy betegség miatt következik be, nem pedig egy csodálatos és hosszú élet után, öregkorban. Az alábbi sztárok a karrierjük csúcsán távoztak az élők sorából, életük végét repülőgép-szerencsétlenség, autóbaleset vagy különös betegség okozta.

Emiliano Sala

Emiliano Sala Forrás: AFP/Jean-Sebastien Evrard

Az argentin labdarúgó új csapatához tartott éppen egy magánrepülővel, amikor a gép eltűnt. 2019. január 21-én a repülőnek a Csatorna-szigetekhez tartozó Alderney felett veszett nyoma, a hatóságok egyből a keresésére indultak, de végül csak magánfinanszírozással sikerült megtalálni a gép roncsait és a sportoló holttestét. Emiliano Sala mindössze 28 éves volt.

Melanie Thornton

Melanie Thornton Forrás: AFP

A La Bouche együttes énekesnője, aki a többi között a Be My Lover és a Sweet Dreams című slágereket énekelte is egy szerencsétlenségben vesztette életét. Egy fellépésről tartott Zürich felé 2001-ben, amikor a repülőgép lezuhant. Az énekesnő mindössze 34 éves volt.

Paul Walker

Paul Walker Forrás: AFP/Jason Merritt

A Csaj nem jár egyedül és a Halálos iramban című filmek sztárja 40 éves volt, amikor szerencsétlen véget ért az élete, amelyet a mai napig nem tudtak megemészteni a rajongói. 2013. november 30-án egy általa szervezett jótékonysági rendezvény után egy barátja elvitte egy végzetes körre a Porschéjával. A sofőr elvesztette az uralmát a kocsi felett, és a jármű először egy lámpaoszlopnak, majd egy fának csapódott és kigyulladt. Mindketten a helyszínen életüket vesztették.

James Dean

James Dean Forrás: magnumphotos.com

Legendás színész volt Amerikában James Dean, annak ellenére, hogy csak 3 nagy mozifilmben játszott, hiszen ez is elég volt ahhoz, hogy elképesztő tehetsége megmutatkozzon. Sajnos azonban nem sokáig örvendeztette a rajongóit a játékával, ugyanis 24 évesen tragikus körülmények között az életét veszette: a Haragban a világgal című filmért kapott fizetéséből vett egy Porschét, ezzel szenvedett halálos balesetet. Egy szabálytalanul közlekedő autóval ütközött.

Anton Yelchin

Anton Yelchin Forrás: AFP

Tragikus és szerencsétlen baleset következtében vesztette életét a fiatal színész, mindössze 27 évesen. Anton Yelchint láthattuk a Star Trek és a Terminátor – Megváltás című filmekben, mielőtt a háza előtt holtan találták volna. A férfira a biztonsági kapuja és a terepjárója közé szorulva találtak rá, már nem lehetett rajta segíteni.

Brittany Murphy

Brittany Murphy Forrás: Getty Images

A színésznő, akit a Spinédzserekben és a 8 mérföldben is láthattunk, egy betegség következtében hunyt el, a karrierje csúcsán. Brittanyt édesanyja találta meg otthonában, a zuhany alatt feküdt eszméletlenül. A kiérkező mentők nem tudták újraéleszteni, a kórházba szállítása után is csak a halála beálltát állapíthatták meg, amelynek elsődleges oka tüdőgyulladás és anémia volt, de szerepet játszott a szervezetében talált vényköteles gyógyszerek magas szintje is.

Emberek, akiknek furcsa és peches halála példaként szolgálhat mindenki előtt

Egyszer mind meghalunk, de mi lenne, ha megválaszthatnánk a halálunk módját? Nos, a legtöbb ember vélhetően álmában, de minimum fájdalommentesen szeretné befejezni földi pályafutását. A következőkben bemutatott emberek is egész biztos, hogy kiegyeztek volna valami hasonlóban, ám nekik döbbenetesen peches és furcsa halálnemek jutottak. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Az egészséges életmód megszállottja, Gwyneth Paltrow egykor cigifüggő volthttp://www.life.hu/sztarok/20190320-az-egeszseges-eletmod-megszallottja-gwyneth-paltrow-egykor-cigifuggo-volt.htmlA ma már egészségesen élő Gwyneth Paltrow egykor komoly cigifüggő volt, és még a drogot is kipróbálta. TV + Sztárok--Szakítással végződött Kucsera Gábor és Kammerer Zoltán közös nyaralásahttp://www.life.hu/sztarok/20190320-szakitassal-vegzodott-kucsera-gabor-es-kammerer-zoltan-kozos-nyaralasa.htmlKucsera Gábor és Kammerer Zoltán közös nyaralása mindkettejük számára szakítással végződött. Elárulták, mi történt. TV + SztárokOrigoEzért hálás Szilágyi Szilvi: Instagram-oldalán vallott Caramel feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20190319-ezert-halas-szilagyi-szilvi-instagramoldalan-vallott-caramel-felesege.htmlCaramel felesége, Szilágyi Szilvi Instagram-oldalán vallott az elmúlt egy évükről és arról, milyen változásokat hozott ez az életükben. TV + SztárokOrigoA 70 éves Károly herceget félmeztelenül kapták le a lesifotósok Barbadosonhttp://www.life.hu/sztarok/20190320-a-70-eves-karoly-herceget-felmeztelenul-kaptak-le-a-lesifotosok-barbadoson.htmlKároly hercegről Barbadoson készültek félmeztelen fotók. TV + Sztárok--Fürdőzés közben fotózta Nánási Pál Ördög Nóráthttp://www.life.hu/sztarok/20190320-furdozes-kozben-fotozta-nanasi-pal-ordog-norat.htmlÖrdög Nórát a fürdőkádban fotózta le a férje, Nánási Pál. TV + SztárokOrigoPártos Csilla elállt a Pécsi Ildikó ellen indított rokontartási pertőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190320-partos-csilla-elallt-a-pecsi-ildiko-ellen-inditott-rokontartasi-pertol.htmlPártos Csilla és Pécsi Ildikó évek óta csatároznak, de úgy tűnik, hogy végre eljöhet a béke. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.