Vasvári Vivien a szülős videójáról nyilatkozott

Forrás: Szegedi-Vasvári Vivien / Instagram -
Vasvári Vivien videó szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivien az Instagram-oldalán mutatta meg, hogyan született második gyermeke. A felvétel fogadtatására is reagált.

Megosztó videót tett közzé Vasvári Vivien a minap, megmutatta, hogyan szülte meg második gyermekét. A felvétel vegyes fogadtatást kapott, de Vivit nem hatja meg senkinek a felháborodása. Szerinte aki szülő, az átérzi, milyen csodás is ez a pillanat.

Vasvári Vivi szülős videójáról nyilatkozott Forrás: Szegedi-Vasvári Vivien / Instagram

"Amerikában elhatároztam, hogy készüljön felvétel erről a csodálatos pillanatról, amit Fecsó fel is vett. Nyilván sokakat kiakasztott, de azok, akiknek gyermekeik vannak, szerintem átérzik ennek a pillanatnak a csodáját. Számomra életem egyik meghatározó élménye volt" – mondta a Blikknek Vivi.

Éjjel-Nappal Budapest Karola megmutatta magát bikiniben - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190320-ejjelnappal-budapest-karola-megmutatta-magat-bikiniben.htmlÉNB Karola egy síparadicsomban dobta le magáról a textilt, és mutatta meg, milyen dögös bikinit visel. TV + SztárokOrigoPártos Csilla elállt a Pécsi Ildikó ellen indított rokontartási pertőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190320-partos-csilla-elallt-a-pecsi-ildiko-ellen-inditott-rokontartasi-pertol.htmlPártos Csilla és Pécsi Ildikó évek óta csatároznak, de úgy tűnik, hogy végre eljöhet a béke. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huVV Fanni édesanyja úgy érzi, lányától kapja az energiáthttp://www.life.hu/sztarok/20190320-vv-fanni-edesanyja-ugy-erzi-lanyatol-kapja-az-energiat.htmlVV Fanni édesanyja úgy érzi, hogy a lánya a túlvilágról segíti őt: biztos benne, hogy tőle kap erőt a mindennapokhoz. TV + Sztárok--Súlyosan megsérült Marsi Anikó, eltört a combcsontja - azonnal műteni kelletthttp://www.life.hu/sztarok/20190320-sulyosan-megserult-marsi-aniko-eltort-a-combcsontja-azonnal-muteni-kellett.htmlAz utcán sétálva sérült meg súlyosan Marsi Anikó: elesett és kettétört a combcsontja.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoVárkonyi Andrea ruhamodellnek állt: sejtelmes fotók készültek rólahttp://www.life.hu/sztarok/20190320-varkonyi-andrea-ruhamodellnek-allt-sejtelmes-fotok-keszultek-rola.htmlVárkonyi Andrea közösségi oldalán egy sejtelmes fotót mutatott követőinek: gyönyörű ruhákban pózolt. Vajon a szögre akasztott régi karrierjét és a modellszakma felé kacsingat a szexi műsorvezető?TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoMihalik Enikő fehér, vizes pólóval pózolt: mintha nem lenne rajta felső - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190320-mihalik-eniko-fehervizes-poloval-pozolt-mintha-nem-lenne-rajta-felso-foto.htmlMihalik Enikő is unja már a borongós téli időjárást, ezért egy a Bahamákon készült fotójával nosztalgiázik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.