Az RTL Klub sorozatából kirúgott színésznő, Ubrankovics Júlia sikereket ért el Amerikában

Fotó: Deborah Anderson / deborahanderson.com -
A Tanár (sorozat) sorozat Ubrankovics Júlia Amerika RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tanár című sorozatból kirúgott színésznő, Ubrankovics Júlia visszatért Amerikába: valóra vált az álma. 

Ubrankovics Júlia nagy botrány közepette távozott az RTL Klub A Tanár című sorozatából. A színésznő sérelmezte elbocsátását, hiszen úgy tudta, szerepelni fog a második évadban. A feszültség azóta csillapodott, és a színésznő is megtalálta az útját: visszatért az Egyesült Államokba, ahol több projektben is részt vesz: főszerepet kapott a brooklyni Irondale színház produkciójában, A kutya, az éjszaka és a kés című darabban, amelyet az ukrajnai születésű Jurij Kordonszkij rendez.

Ubrankovics Júlia sikeres lett Amerikában Fotó: Deborah Anderson / deborahanderson.com

„Megtiszteltetés, hogy Kordonszkij instruál a színpadon, egy álom vált valóra!” – mondta a Blikknek a színésznő, aki

12 éve még nem gondolta volna, hogy ilyen eredményeket könyvelhet el, hiszen akkor még angolul sem tudott.”

Gyerekként, a lelkem mélyén tudtam, hogy művész vagyok és a művészet által akarok nőni és fejlődni” – tette hozzá Júlia, aki akár még itthon is szerepelhet. „Megvan bennem a nyitottság az itthoni szereplésre, megkerestek több dologgal is, de még nincsenek kiterítve a lapok. Ha majd hazatérek, meglátjuk, hogyan alakul; szívesen játszanék például fantasyben, illetve a mágikus realizmus is nagyon vonz” – árulta el a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.